taklisten designs

1 – Anpassa taklist Lister

2 – Använda Cornice Täckplåtar

En taklisten är i huvudsak en typ av taklist ansökan. Taklisten hänvisar till varje typ av dekorativa eller utilitaristiska ram som är fixerad längs den övre kanten av en befintlig struktur. Taklister används i de invändigt och utvändigt i ett hem. En taklisten har många praktiska och estetiska program. Takläggning taklister används som ett överhäng, varvid de hjälper till att dränera bort regnvatten. I utformning perspektiv, är tak kornischer används som dekorativa element för att fylla de gemensamma linjer där taken uppfyller de vertikala väggarna. Tak taklister och fönster taklister är bland de mest vanligen använda hushålls taklister. Vissa dekorativa och praktiska idéer för tak kornischer har listats nedan

Taklist lister är den mest prisvärda form av interna lister används i hushålls utrymmen. Taklist lister är lätta att hantera och kan installeras av husägare, utan professionell hjälp. Varje taklisten gjutning är fäst i taket med hjälp av några bindemedel och naglar. Hela processen måste minimala träbearbetning färdigheter.

Att skapa en mer strukturerad design i rummet, bör utseende taklisten lister komplettera fönster behandlingar eller fönster kornischer. Vanligtvis är subtila nyanser rekommenderas för inomhus kornischer som tak kornischer. Mörka eller orimligt-ljusa taklister tenderar att samla för mycket uppmärksamhet, motverkar förekomsten av de andra dekorativa element i rummet. På samma sätt, ljusa tak kornischer tenderar att ha en begränsande inverkan på rummet, vilket gör det ser mindre än dess faktiska dimensioner. Således, färgstarka men hindras, matchande fönster och tak taklister är det perfekta valet.

Vanligtvis är taklist lister av trä eller keramik användas. Taklister är perfekt för att dölja permanent våta fläckar i taket. Deras utseende kan accentueras genom att rikta infälld belysning längs den yttre kanten av listen. Detta skapar ett unikt utseende, där det verkar som om ljuset kommer-off-enheter installerade i taket.

I en mycket strikt definition, hänvisar taklist fascia till flera lister som löper längs ovanför taket sidospår. Men samtida taklist fascias vanligen används för att dekorera insidan av bostäder också. Taklist fascias är bland de mest regal utseende av taklist alternativ. Erbjuds kallas dekorativa taklister, de anses ha en viss grad av Victoria-elegans. Den fascia är oftast mycket dyrare än vanligt utseende kornischer, som har en intrikat konstruktion fylld med flera mönster. Varje taklisten fascia är i huvudsak en mycket dekorativ taklist bestående av flera bitar av takmonterade lister.

Fascia lister kan ha en konventionell, lådformade eller modernare, bjälklaget-baserad design. Fascia taklist kan ha antingen en öppen eller en exponerad konfiguration eller en kombination av båda. kvartsrund Konfigurationen rekommenderas inte som en form val för taklist fascias. Denna typ av gjutning är inte att blanda med takets raka kanter. Ju mer utsmyckade typ av gjutning är det bästa valet. I grund och botten, enkel att manövrera, är varje form av taklist gjutning som erbjuder ett likformigt-platta och en förskönat sida bäst lämpade för detta ändamål.

Ringa och installera taklist fascias kan lätt göras av husägare själva använder grundläggande, hushållsartiklar och vissa taklist baserade byggsatser som är lätt tillgängliga. De flesta taklist fascias är mycket robust, sättas fast med en understrykning av täta för att bilda vattentäta skiktning, vilket ytterligare stärker fascia.