tak fläktblad

Dina tak fläktblad kan enkelt bytas ut, ändra hela utseendet av fläkten. Det är en svår och snabb uppgift att ta bort en gammal fläkt och ersätta den med en ny. Det tar bara några minuter att byta ut taket fläktbladen, och fläkten har aldrig komma ner.

Du kan hitta tak fläktblad i olika storlekar och stilar, samt färg och typ av material. Wicker, rotting, trä och plast tak fläktblad finns i varje hem förbättring butik och hela internet.

Hur du ersätter din takfläkt Blades

Processen för att ersätta ditt tak fläktblad är enkel och kräver ingen verklig skicklighet eller erfarenhet. Du behöver en skruvmejsel, en stege, och lite armbåge fett. Ta bort skruvarna från den ursprungliga bladen och ställ åt sidan, vara noga med att inte låta taket fläktbladen att falla när du lossa skruvarna.

När du har tagit bort alla de gamla blad, med skruvarna som följde med den nya tak fläktblad, börja ersätta dem. Slå på fläkten och se till att det är balanserat, takfläkt bladen bör ha kom med små vikter för att balansera dem om det behövs.