skapa en terrazo look med konkreta bänkskivor

Du kan klä upp din konkreta bänkskivor genom att tillsätta en terrazzo utseende. Terrazzo hänvisar till en process för addera bitar av glas och annat material till betong för att ge det en faux marmor utseende. Med hjälp av en terrazzo finish ger din vanlig betongplatta en annan konstruktion utseende och klär upp ditt kök,. Välj tillsatsmaterial, När du gör betongblandningen för betongplatta, välja det material som du kommer i terrazzo design. Bruten polerat glas, keramik bitar, stenar och ädla metaller är några av de objekt som kan användas,. Eftersom glaset har en tendens att klumpa ihop sig och stiga till toppen av cement, använda ett vattenlösligt lim i cementblandningen för att hålla glaset jämnt fördelade. Kör inte handen genom cement som du väntar för blandningen att härda. Du kommer att klippa din hand och orsaka skador. När betongen härdar, kommer du att kunna avsluta plattan och göra det smidigt,. Avsluta Betong, när betongen härdar, slipa upp disken med en slipkloss. Detta exponerar glaset annat material som tillsattes. Du kan bedöma hur mycket som behöver slipas bort för att uppnå dina personliga terrazzo utseende. Helt enkelt polera och försegla betongplattan och den är klar för installation.