skapa en helig plats för dig med feng shui

Feng shui är en gammal, orientalisk filosofi som syftar till att uppmuntra flödet av positiv energi genom att manipulera utrymme och föremål. Designkoncept av feng shui kan användas för att skapa en helig plats där du kan meditera, yoga och koppla av. Ett altare är det centrala syftet med feng shui inspirerade helig plats. Om principerna för Feng Shui tilltalar dig, skapa en helig plats genom att erhålla en bagua karta och dekorera ditt altare med meningsfulla objekt som kommer att stimulera flödet av positiv energi och uppmuntra en tacksam, fredlig inställning.

Med hjälp av en Bagua kartan för att placera altaret

Bagua karta är viktigt när införliva feng shui in i ditt hem. Kartan är en 3×3 rutnät, med var och en av de 9 sektionerna har en motsvarande liv fokus, färg, antal och element. Till exempel kvadraten som är till vänster och i centrum är inriktat på familjen, den gröna färgen, antalet fyra och trä. Lagra kartan över ditt hem, den vänstra centrala plats i hemmet bör utses för familjen och införliva grön, grupper om fyra och trä. Familjen utrymmet är ett gemensamt område för att placera ett altare, eftersom den kinesiska kulturen ofta används altaren att hedra förfäder.

När dekorera ditt altare med meningsfulla och avkopplande föremål, kontakta din bagua kartan om du väljer att noga följa Feng Shui designteori. Använd följande lista för att få idéer om hur man skapar ett altare som ger hyllning till alla 9 livsområden.