rengöring en ramlösa glas dusch dörr

Om du funderar på att installera ramlösa glasdörrar dusch för att förbättra inredningen i ditt badrum, vara säker, det är ett bra beslut. Hålla ramlösa glasdörrar dusch ren är en enkel process, mycket lättare än att hålla inramade duschdörrar ren.

Förebyggande

Det första du bör tänka på när man installerar och lära sig att rengöra glasdörrar dusch är att förebyggande är nyckeln till att göra ramlösa glas dusch dörren sist en lång tid.

Vara säker på att belägga grundligt med ett skikt av transparent polymer Beläggning (TPC) ytskydd. Detta kommer att arbeta för att fylla alla porer glas, vilket kommer att jämna ut och förhindra att någon uppbyggnad.

daglig rengöring

Det tar inte någon ansträngning att hålla ramlösa glasdörrar dusch rena på en daglig basis. Bara hålla en normal gummiskrapa i duschen och använda den innan du lämnar duschen. Detta är enkel men riktigt effektiva i att hålla glasdörr ser nya.

Djuprengöring

Även om du inte ska behöva oroa sig för djuprengöring mycket ofta alls om du har tagit förebyggande åtgärder, kan tillfället fortfarande komma upp. För fingeravtryck eller allmän djuprengöring, använd over-the-counter dusch renare, det finns gott om miljövänliga rengöringsmedel på marknaden nu så ni inte behöver använda starka kemikalier.