överväga en inomhus vägg fontän

Av Garth Epp

Sammanfattning: Sätt avkoppling först när man planerar inomhus dekoration av ett nytt hem genom att införliva en inomhus vägg fontän.

Bygga, utrusta och möblera ett nytt hus kan vara en svår process. Förutsatt att du har fast på en design eller ett befintligt hus, kommer det fortfarande vara svårt att avgöra hur du ska dra nytta av varje rum, hur du vill att varje rum att “känna”, och vilka funktioner, inredning, och möbler du kommer att använda för att uppnå detta. För att skapa den bästa avkopplande miljö kan du i det utrymme du har att arbeta med, är det värt att hålla i minnet att först och främst, vi bygger och köpa hus för att hålla oss skyddade och säker, bättre att arbeta, återskapa, och vila. Härav följer alltså att ett förnuftigt förhållningssätt till planering inomhus dekoration av ditt nya hem är att sätta dessa överväganden först. För att göra det, är det inte nödvändigt att planera för krimskrams och ornament i varje rum.

De bästa dekorationer är de som inte tar upp något utrymme, såsom inramade fotografier eller målningar, speglar och smart användning av storbildsprojektor. I centrala lägen som matsalen eller vardagsrummet, är rutinerade inomhus dekoratörer gör stor nytta av innovativa idéer som vägg fontäner för att skapa vilsam atmosfär människor vill ha sina hem.

Om du hålla det enkelt, får du hålla kostnaderna nere, och du inte riskerar att göra ditt hus för rörig. Vid inköp speciellt för dekoration (snarare än funktionella objekt som möbler), föremål för väggar eller hörn är bäst, eftersom du inte tvingas offra utrymme för att leva till förmån för utrymme för saker, och du tillåter dig själv utrymme för oförutsedda saker vi alla lyckas plocka upp under åren. För en riktigt fantastisk effekt på dina mest rymliga gemensamma rum, anser den nytta som inomhus vägg vatten funktioner erbjuda. Många nya bostäder är utformade med centrala omvänd cykel luftkonditionering. Även om detta kan ge behagliga temperaturer året runt, de flesta modeller torka ut luften, vare sig värme eller kyla. En vägg fontän har en hel del ytarea från vilken vatten kan avdunsta, vilket den kommer att göra lättare i närvaro av torr luft. Denna naturliga omgivande fukt effekt kan minska förekomsten av förkylningar och luftvägsinfektioner, som ofta resulterar när membranen i bihålorna eller halsen torka ut i sömnen.

Förutom de möjliga hälsofördelar och fantastiska utseende som en sådan vägg funktioner ger de också producerar konstant, milda vitt brus i en lugn ström, som är avkopplande i sig, men kanske ännu viktigare, tenderar att upphäva den mindre glädjande hum av ditt kylskåp, datorer, vitvaror och hemelektronik.

Garth Epp vill hjälpa människor upplever lugnande fördelarna med att införliva inre fontäner i sina hem och kontor.