överväga att installera faux tegel

Billig

anpassningsförmåga

Enkel installation

Tålig

Miljövänlig

Många husägare väljer faux tegel över äkta sorten. Faux alternativ ger en kreativ byggnad lösning för husägare. Dessa tegelstenar är gjorda av olika material. Speciell plast såsom polyuretan kan användas för att skapa någon typ av tegel faner eller panel. Dessa har olika tjocklekar för olika tillämpningar. De kan appliceras på olika befintliga ytor för att skapa ett nytt utseende. Andra tillverkare använder lättviktsmaterial såsom kvartssand eller cement, som härdas för att ge varaktiga tegel i olika färger. Vermikulit eller återvunnet papper och kartong kan också användas för att framställa blocken. Den tegelfasad kan bidra till att förvandla ditt hem till en lägre kostnad. Om du vill utseendet av tegel, men med mindre krångel, överväga faux alternativ. Nedan finns 5 fördelar.

Simulerade tegel kostar betydligt mindre än riktiga tegelstenar. De kan installeras över stora områden utan finansiella begränsningar. Detta bidrar till att skala ner dina byggkostnader. Om riktiga tegelstenar till är installeras över ett stort område blir det dyrt. Den lägre budget inblandade för faux alternativ bidrar till snabbare slutförande av projekt. Det är ett bra sätt att ge ditt hem en makeover på en låg budget.

Faux tegel kan appliceras på olika ytor i bostäder. Tegel finns i olika stilar, texturer och färger. Du kan använda dessa tegelstenar på golv, ytterväggar, tak och väggar. De kan också användas i små utrymmen och områden där riktiga tegelstenar skulle vara för tung eller besvärliga att använda. Detta gör det enkelt att uppnå vad design som du har i åtanke.

Tegel faner kan installeras snabbt och enkelt. Det handlar inte påfrestningarna som är involverade i installation av vanliga tegelstenar. Detta bidrar till lägre kostnader. Inga specialverktyg eller kunskaper krävs för installation. Panelerna kan snabbt cementerade, limmas eller skruvas på plats. Den lätta materialets beskaffenhet gör det också lättare att hantera än äkta tegel, som är tyngre. De kräver mer arbete och tid att hantera som förlänger tiden för slutförandet av projektet.

Simulerad tegel är ett relativt hållbart material. Den väder kvalitet gör den idealisk för både inom- och utomhus. Du behöver inte oroa sig för effekterna av fukt och temperatur på din simulerade tegel. Särskilda ingredienser införlivas under tillverkningen för att befästa blocken mot UV-effekter. Tegelstenarna är också bug resistenta. De har inte smulas sönder med tiden som riktiga tegelstenar. Du behöver inte oroa dig för växtligheten mellan tegelstenarna. När korrekt installerad, kan de pågå i flera år. Detta gör det en kostnadseffektiv lösning för olika hem byggändamål.

Material som används vid tillverkning av faux tegel är återvinningsbara. Några av dem är biprodukter som erhålls från andra tillverkningsprocesser. Detta hjälper till att bevara på existerande råmaterial. Några av materialen även kommer från deponier. Detta bidrar till att minska innehållet deponi. Den stöder ansvariga miljöledningspraxis.