kreativa idéer för keramiska väggplattor

kök Backsplash

badrum kakel

Din egen layout

Gamla keramiska plattor

Keramiska väggplattor kan utformas och formas för att göra ett mästerverk. De är avsedda mer för inomhusbruk och är inte lika robusta utseende som porslin kakel. Följande avsnitt förklarar idéer för att använda keramiska väggplattor.

Köket är en av de vanligaste platserna som keramiska plattor visas. Människor använder ofta dessa plattor på backsplashes och bänkskivor. Du kan skapa ett mönster som samordnar med ditt kök inredning.

Micro plattor är också populärt i köket. Även om de ser ut som en hel del arbete, de verkligen inte. Du kan köpa mikro keramiska plattor som redan är anslutna till ett bakstycke, så att de tar mindre tid att installera.

Du kan använda keramiska kakel på många ställen i ditt badrum. Tänk på bänkskivor, golv, vägg och även runt badkaret. Du kan välja någon typ av keramiska plattor, och de kommer i så många former och storlekar. Dessa plattor kommer i ljusa, tråkig, vanligt, levande och även klara färger. Du kan också köpa sten typ plattor som ser verkligen fantastiskt runt badkaret.

Du kan skapa hela din vägg i en färg av keramiska väggplattor. Sedan i början eller i mitten, skapa en annan färgad linje av plattor för att gå hela vägen genom eller runt muren. Detta skapar en modern look.

Du kan skapa ditt eget mönster för kakel design. Du kan skapa en mosaikmönster med mikroplattor. Micro plattor är mycket små och kan skapa ett unikt mönster. Få olika färger av mikroplattor och börja med ett litet torg i mitten. Lägg olika färger för att skapa större rutor runt centrum en. Du kan använda detta mönster över hela väggen eller göra en hel del mindre rutor för att skapa ett mönster på väggen.

Om du redan har kakel och bara vill ha en förändring, kan du måla befintliga keramiska väggplattor. Du behöver bara rätt färg och förnödenheter. Även om dessa plattor länge, kan de förlora sin glans efter en viss tid. Måla dem ger ett nytt utseende.