kostnadseffektivt exteriör fönster trim

Brett utbud av alternativ

Kostnadseffektivitet i Trim

Vinyl Exteriör Trim

Fiberboard Exteriör Trim

Spånskiva eller OSB

Polyuretan Exteriör Trim

Skummad polystyren Exteriör Trim

Exteriör trim på fönstret kommer att förbättra curbvädjan av utseendet på alla hem. Den typ av klädsel som är vald för att avsluta en vanlig ser fönster kan ge stor karaktär, stil och även djup till utsidan av ett hem. Att välja rätt exteriör fönster trim är mycket viktigt inte bara för utseendet, men för andrahandsvärdet på hemmet.

När man tittar på de yttre trim alternativ för fönstren i ditt hem kommer du att märka att det finns gott om alternativ att välja mellan. Allt från trä, metall, vinyl, PVC, gummi, och gjutna laminat är tillgängliga för husägare och gör-det-självare. Dessa olika trim bitar kommer också att ha ett brett utbud av priser från $ 20 för en 8-fots längd till väl över $ 300.

Många människor i dag tittar på kostnadseffektiva åtgärder för att förbättra utseendet på sitt hem. Kostnaden för trästyckena stiger, så husägare tittar på många olika alternativ till att använda trä trim. Kostnadseffektiviteten är inte bara begränsas till den faktiska kostnaden för materialet. Den långsiktiga kostnaden är också en faktor. Många nya alternativ i exteriör trim inte kräver mycket underhåll eller utbyte. Detta innebär lägre totala kostnader.

Mos vanligt idag är en vinyl exteriör trim. Denna typ av material är mycket lågt underhåll och kommer inte att bryta banken när det gäller att köpa den. Installation av vinyl exteriör trim är ganska enkelt och innefattar inte några särskilda instruktioner.

En av de typer av exteriör trim som ökar snabbt i popularitet är att fiberboard cement trim. Denna typ av trim är mycket motståndskraftigt mot röta och eld. Den nya linjen med låg densitet fiberboard cement trim är 30 procent mindre tät än vanliga fiberboard, vilket gör det mycket lättare att skära, hantera och installera. Även om den ursprungliga kostnaden för denna typ av klädsel kan vara mer än trä eller vinyl, kommer det att pågå i många år utan underhållsbehov.

Ett annat val som blir populär idag är användningen av OSB trim eller spånskiva. Anledningen till populariteten av denna typ av trä är att det kommer att hålla måla mycket bättre än vanliga trä trim. Detta innebär bättre skydd under flera år utan konstant ommålning. Kostnaden är också lägre än de flesta trim val.

Denna typ av exteriör trim har varit i bruk i över 30 år i USA Det är ett populärt sätt att trimma bort de yttre delarna av ett hem. Den är skapad genom att hälla polymeren vätskan i en gummiform. När det är torrt, är formen avlägsnas och polyuretan exteriör trim är klar att använda. De olika former som kan användas är obegränsade.

Under en lång tid polystyren trim har använts på insidan av hemmet. Med de senaste framstegen på det sätt som det tål UV-strålning, kan polystyrenskum nu tas utanför. Medan den ursprungliga kostnaden för skummet är mycket billigare än andra produkter, behöver den underhållas med färg och sealer.