korrekt användning av en matta knä kicker

Placering av tänder

sparka det

Växelvis Kicker och Bår

När du installerar matta, använda en matta knä kicker för att hjälpa dig lägga ner enkelt och spara mycket tid. När du väl fått kläm på det, kommer du att hitta jobbet går mycket snabbare. Här är hur du kan använda en på rätt sätt.

En matta knä kicker kommer att ha tänder på slutet av det. När du placerar kicker, trycker tänderna ner i mattan ungefär en tum från väggen. Annars kommer du bara slösa din energi.

En matta knä kicker har dämpning på det. Du kommer att behöva nästan slå igen knäet in i kudden för att uppnå det önskade resultatet. Slå inte igen mitt i ditt knä i det. Detta skulle förmodligen skada. Istället använder området strax ovanför knät för att ge dig mer inflytande och skapa mer makt. Det kan ta ett par sparkar i varje område för att få mattan på plats.

När du avslutar arbetet med en vägg, använd din matta bår för att bli av med eventuella ojämnheter i mattan. Då kan du fästa mattan på andra sidan av rummet till stift och återgå till kicker. Följ denna process tills du har anslutit alla mattan.