kork golv hållbarhet: kommer husdjur skadar en kork golv?

kork Hållbarhet

Rengöring

Domen

Kork golv har snabbt blivit en av de mest populära golvytor i världen i dag. Även om det inte är så allmänt känd som andra typer av golv, har det snabbt vunnit marknadsandelar på grund av sin hållbarhet och komfort under fötterna. En fråga som många människor undrar om är huruvida det kan hålla upp till husdjur. Här är några saker att tänka på om hur kork kommer att hålla upp till husdjur.

Ett vanligt problem som människor oroar med hård yta golv är om det inte kommer att repas av sina klor. En av de bästa sakerna med kork golv är hur motståndskraftig den är. När något pressar ner på golvet, kan det så småningom studsa tillbaka till sin ursprungliga form. Med texturen av kork, döljer det också repor och bucklor om de inträffar.

En annan fråga som många människor har med husdjur är rengöring av golv. Med kork, bör detta inte vara ett problem heller. Kork är antimikrobiell och allergivänliga, därför kommer djuravfällningar inte bygga upp på golvet. Om djuret har en olycka på golvet, kan det vara lätt saneras och bör inte skada golvet heller.

Cork är en av de bästa hårda ytor golv alternativ tillgängliga för sällskapsdjur användning.