koppar bordsskiva underhåll och skötsel

Akta dig för vad du sätter på din Skiva

Begränsa exponering för solljus

Rengöring Copper Skiva

En kopparskiva kan vara ett attraktivt tillägg till ett hem matbord eller soffbord. Underhålla och ta hand om en kopparskiva för att bevara sin skönhet och värde är viktigt och kan göras med hjälp av riktlinjerna nedan.

Även om de flesta koppar bordsskivor har en skyddande vax beläggning, ändå att du ska placera heta objekt på trivets och glasunderlägg, snarare än på bordsytan. Dessutom kan du undvika missfärgas kopparbordsskiva genom att placera järn metallföremål på det, såsom ljus stick innehavare och metall keramik.

Om tabellen är utsatt för direkt solljus, se till att dragit gardiner eller persienner för att begränsa sin exponering. Ha alltid i åtanke att en kopparskiva är sannolikt att blekna om de placeras där den utsätts för direkt solljus.

För att rengöra din kopparbordsskiva, helt enkelt damm det på regelbunden basis. Inget behov rengöra den med vatten eller ett flytande rengöringsmedel. Applicera en pasta vax ungefär två gånger per år.