konkreta uppfart gatstenar: 6 designidéer

Betong uppfart asfaltläggare representerar bara ett annat sätt att du kan skapa och utforska din kreativa landskaps sida. Uppfart asfaltläggare kostar lite pengar men kan lägga en hel del värde och curbvädjan till ditt hem. Följande finns flera idéer som du kan använda för att inspirera din egen kreativ användning av uppfart asfaltläggare.

Sick-zig mönster är en klassisk design stil med tegel gatstenar. När du lägger dem du skapar block av mönstret. Två tegelstenar bredvid varandra går horisontellt och en annan två sida vid sida att gå vertikalt. Du fylla i tomrummen utrymmen som detta tills du har en kvadrat-området kommer du upprepa tills uppfart är klar.

Du kommer att använda upp tegel eller sten gatstenar. Du placerar dem i din uppfart på samma förskjutna sätt som du skulle bygga en tegelvägg. Denna gamla tid titta från förr är imponerande och kan även ge dig dragkraft på vintern. Det kan också vara svårt på fjädringen så höjden av stenarna kan faktor i oerhört.

gjort normalt av majs stjälkar av utlänningar, samma cirkulära mönster kan åstadkommas för att försköna din uppfart. Eftersom din uppfart är lång och krokig måste du bestämma omkretsen av cirklarna, hur många du behöver, och tillade tegelstenar för att fylla i hörnen. När du bestämma storleken på cirkeln börjar med den yttre ringen placera tegel hörn tillsammans. Du kan sedan fylla i runt de återstående ringarna. Mellanrummen kan fyllas i med gjuten betong, dekorativa stenar eller sand.

Detta är en unik ta på den traditionella långa uppfart. Du börjar med en röd tegel asfaltläggare (eller annan färg om du föredrar) och lägg dem längs kanten av uppfarten två tegelstenar bred och sida vid sida (du kan också placera dem horisontellt om du föredrar). I mitten av uppfart kommer att ha tegel inför motsatt riktning. Så om du har placerat tegel vertikalt längs kanten kommer de att vara horisontellt i mitten. Tegelstenarna i centrum ska vara en annan färg eller nyans än de som används som kanten.

Du kan hitta modeller plattor gjorda av betong som färgats till vissa färger. Du skulle använda dem på samma sätt som du skulle göra om du byggt en uteplats. De får fördelas så nära varandra som möjligt som ett gigantiskt pussel sedan fyllas i med sand.

Många av oss tillbringar en hel del tid att göra våra uppfarter ser ren och perfekt. Denna konstruktion skapar raka motsatsen att göra vår uppfart ser ut som ett pågående arbete. Du skulle ta betongplattor som är av samma tjocklek och börja bryta isär dem med en slägga. Du kan göra bitarna så små eller så stor som du vill med de riktigt små bitar som används för att fylla i luckor och stora utrymmen. När betongen bryts du placerar den som du skulle Flag fylla sprickor med sten, grus eller betong.