keramiska plattor dusch 1 – inledningen

Dessa sidor kommer att visa dig steg för steg för att installera keramiska plattor runt ett badkar, duschvägg, eller någon annan väggytor i ett badrum eller kök.

Även om många av de allmänna reglerna för installation av kakel gäller de flesta någon kakel jobb finns specifika tekniker som endast gäller väggar. Om du också tiling ett golv eller bänk besök keramiska golv och bänkskivor avsnitt, som kommer att visa sig ovärderligt att uppnå en attraktiv och varaktig keramiska plattor jobb.

säkerhet

Du bör få Adobe Flash Player så att du kan se vår video.

Vanligaste misstag

Skyddsglasögon bör användas när elverktyg är i bruk och när mejsling, slipning, skrapning eller hamra overhead. Detta är mycket viktigt för alla som bär kontaktlinser. Bär hörselskydd vid användning av bullriga elverktyg. Vissa verktyg arbetar vid bullernivåer som hörselskador.

Var försiktig med löst hår och kläder, så att den inte fastnar i verktyg, rulla upp ärmarna och ta bort smycken. Den korrekta respirator eller ansiktsmask ska användas vid slipning, sågning eller med hjälp av ämnen med giftig rök. Håll knivarna vassa. En dov blad kräver överdriven kraft och kan glida som orsakar olyckor.

Använd alltid rätt verktyg för jobbet. Reparera eller kassera verktyg med sprickor i trä handtag eller chips i metalldelarna. Borra inte, form eller såg något som inte sitter fast ordentligt. Oljiga trasor är självantändande, så var försiktig när du lagra och kasta dem. Missbruka inte dina verktyg. Håll en första hjälpen-kit till hands.

Inte arbeta med verktyg när du är trött. Det är då de flesta olyckor inträffar. Läs bruksanvisningen för alla verktyg och förstå deras korrekt användning. Håll verktyg utom räckhåll för små barn. Koppla alla elverktyg när du ändrar inställningar eller delar.