kan du ersätta en magnetisk ballast med en elektronisk ballast?

Varför skulle du vill ersätta din magnetisk ballast?

Kompatibilitet

Det är möjligt att ersätta en magnetisk ballast med en elektronisk ballast och det finns många anledningar till varför du kanske vill göra det.

Magnetiska reaktorer anses farligt avfall. Under en lång tid, innehöll de PBC. Många länder försöker att sätta en gräns för hur många du kan kasta i soporna på en gång. På nationell nivå, uppgraderingen till elektroniska förkopplingsdon minskar efterfrågan på el med 25 miljarder kilowattimmar. Detta förhindrar utsläpp av 17,5 miljoner ton koldioxid ut i miljön. Detta sparar också $ 2 miljarder elräkningen varje år. Elektroniska förkopplingsdon arbeta mycket bättre vid lägre temperaturer. Elektroniska förkopplingsdon blir alltmer standard, och i vissa jurisdiktioner är de skyldiga. I april 2005, Department of Energy förbjöd officiellt tillverkningen av magnetiska reaktorer för en mängd olika standard armaturer. Elektroniska förkopplingsdon inte Hum. Detta är en funktion av deras elektroniska kretsar. Av samma skäl har de en stadigare utgång. Flimrande ljus i samband med magnetiska reaktorer blir snabbt ett minne blott. Elektriska förkopplingsdon avger mer ljus än sina magnetiska motsvarigheter.

Dessutom elektriska förkopplingsdon är mer energieffektiva. T12 elektroniska förkopplingsdon är 20 procent mer energieffektiv än den magnetiska teknik som den ersätter. De kan minska energiförbrukningen med 10 watt per ballast, i genomsnitt. Detta kan ses i dollar belopp. En typisk tillämpning driver ljus för 4.000 timmar per år. Denna applikation har en genomsnittlig kostnad på 8 cent per kWh. Uppgradering till en elektronisk ballast minskar energikostnaderna med $ 3,20 per ballast per år. Detta kommer ut till $ 40 per ballast över enhetens livslängd. Detta innebär en hel del pengar besparingar på lång sikt, i synnerhet i mycket stora kommersiella outfits. Den enda riktiga nackdelen med elektroniska förkopplingsdon är att de kan störa AM-radio.

Elektroniska förkopplingsdon är ofta uppbyggda kring deras magnetiska ballastföregångare. Men att ersätta magnetiska driftdon med elektroniska förkopplingsdon är inte utan komplikationer. Ledningarna kan vara annorlunda. Titta på kopplingsschemat på ballast etiketten att. Kontrollera ballast etiketten mot etiketterna på lamporna för att se till att de är kompatibla. Kompatibilitet är en besvärlig och komplicerad fråga. Lysrör förväntas köra på någon ström för att producera den angivna ljusflöde och livslängd. Eftersom lysrör är urladdnings gas enheter, går deras spänning faktiskt ner med en ökning av ström. Ballasten reglerar denna spänning. Förkopplingsdon kommer att lista lamptyper och wattal som är kompatibla. Wattal, med start typ, och lampa diameter är alla viktiga överväganden.

Många elektroniska ballast mönster finns. Här är två av de vanligaste