dekorera dörr idéer för semester

För 15 år, arbetade Dave Donovan som en elektriker för University of Pennsylvania, där han specialiserade sig på elinstallationer, felsökning, underhåll och reparation i både bostäder och industriella miljöer. År 2005 Dave gjort övergången från att arbeta på elektriska system och hem saneringsprojekt att skriva om dem.

Med semester närmar sig snabbt, kommer det inte dröja länge innan dörrklocka kommer att tillkännage ankomsten av många gäster, från unga trick-or-trea till familjemedlemmar du inte har sett sedan förra julen. Och för alla dina gäster, det första de ser när de besöker ditt hem är din ytterdörr. Med resten av ditt hem underbart dekorerad, varför snålar på ytterdörren? Här är några inredningsidéer du kan använda för att stänga dörren till den välkomnande farstun det är tänkt att vara under den här tiden på året.

Kransar – Kransar är förmodligen en av de vanligaste fixturer finns på framdörrarna hela Amerika. De är traditionell, tidlös och ett underbart sätt att markera ditt hem. Du kan välja att köpa en som redan är gjord från din lokala leverans butik, detaljhandeln jätte eller hantverksbutik, eller så kan du välja att skapa egna. Utan tvekan, rekommenderar jag gör det själv. På så sätt kan du lägga till din egen personliga touch och verkligen få kreativ med det. Här är några idéer för semester säsonger

Dörrwrapping – Omslagsytterdörren är ett bra sätt att ge ditt bidrag en komplett makeover. Idag är många butiker säljer tillverkade dörr omslag för varje semester. För Halloween, kan du ha en Frankenstein monster ser ut som han plöjer genom dörren. Till jul, linda din dörr i omslagspapper, tillsätt lite band och en stor rosett och dörren är magiskt förvandlas till en present!

Dörr hängare – Ibland bara lägga till en dörrhängare från dörrhandtaget kan ge precis rätt mängd av dekoration för din dörr. Återigen kan göra hemlagad dörr hängare vara roligt och din kreativitet kan få springa fritt. Du kan följa färgscheman på din favorit semester, och för ett komplett utseende, gör en matchande dörr knopp hängare som förgyller din krans.

Målet på att dekorera din dörr är att tillhandahålla en välkommen entré för alla som besöker. Ha kul att göra dina dekorationer och använda allt som är tillgängliga för dig. Det finns inga regler när man skapar, så låt det gå. Kom ihåg att din dörr kommer att öppna och stänga mycket ofta under de närmaste månaderna så hur du vill dekorera din dörr, försök att bygga den och säkra den så stark som möjligt så att dina dekorationer inte falla sönder innan nästa semester!

Dave Donovan är en frilansande copywriter som bor i Atco, NJ. En elektriker för 15 år, tvingade en skada honom att fullfölja sin sanna kärlek – skriva.