dekorativa storm dörrar: lägga fönster

Dekorativa storm dörrar kan lägga till curbvädjan av ett hem. Lägga fönster till en storm dörren släppa in mer ljus. De flesta storm dörrar har en ruta av klart härdat glas. Om du vill ha en mer anpassad utseende för din dörr kan du lägga till dekorativa fönster.

Etsning på fönstret i en storm dörr kan variera från ett dekorativt motiv som fortfarande kommer att lämna det mesta av panelen klara att helt etsade paneler som oftast frostigt med utformningen en produkt av klarglas som är kvar.

Ett sätt att anpassa en storm dörr är att lägga till ett målat glasfönster. fönster fläck glas kan beställas från dörrtillverkare. Naturligtvis skulle en konstnär skapade blyinfattade fönster vara den ultimata anpassning.

Lägga dekorativa inramning eller järn grillar till storm dörr är ett annat sätt att lägga stil till ingången till ditt hem. Dekorativa järn inramning kan lägga till säkerhet utan att se ut fängelsegaller. Dekorlister och färgat glas är andra fönster alternativ att överväga.

Lägga till en personlig fönster till storm dörr kan göra framsidan av huset mer inbjudande och lägga intresse för ditt hem.