däck färg: fest val för våren

Ändra eller uppdatera dina däck färg är ett enkelt sätt att piffa upp utseendet på ditt hus. Här är några idéer för att göra din däck sticker ut från resten,. Färger, inte vara rädd för att använda levande färger att måla dina däck. Om du är osäker på vilka färger samordna, köpa en billig färghjul. Du kan vanligtvis hitta dessa i färg- eller hantverk butiker för mindre än $ 10. Håll hjulet upp till trim tills du hittar en nyans som du vill.

Som en tumregel, kalla färger samordna med varma färger. Detta kommer att ge ditt hus en balanserad och intressant touch,. Vit, Om du planerar att sätta krukväxter och blommor på däck, är en vit däck ett utmärkt val för ditt hem. Med några kontaktpunkter på dina däck kan skapa ett unikt utseende,. Fläckar

Om du har en vacker trä ton till dina däck kanske du vill överväga en fläck i stället för en färg. En fläck gör att du kan visa upp den naturliga skönheten i däcket samtidigt lägga en lätt anstrykning av färg. Detta är en annan stor val om du visa upp ett däck trädgård eller möbler,. Mattor och väggmålningar

För ett stänk av färg på en trä däck, överväga att måla ett däck matta. Däcks mattor inte kräver mycket tid eller talang. Allt du behöver är olika färgfärger, ett måttband och målare tejp. Bara tejpen någon geometrisk design som du vill använda, och måla!

För något ännu mer intressant, prova att lägga en väggmålning. Tänk på inredningen i själva huset, sedan måla en samordnande scen. Om du har en strand hus, överväga att måla en vacker solnedgång.

Trim

Om du gillar tanken på färg, men kan inte föreställa sig att måla hela däck, försöka måla bara trim och räcken. En vit däck med en jägare grön trim är slående. Du kan göra detta för att matcha huset trim, eller färgerna i däck möbler.