däck byggnad 6 – fästa boken på väggen

Vanligaste misstag

Felmarginalen: 1/4 ”

Du bör få Adobe Flash Player så att du kan se vår video.

Ni tror nog att du är nu redo att fästa boken på väggen, men inte riktigt ännu. Det finns fortfarande en avgörande detalj du måste sköta. Situationen är som följer. Om boken fästes direkt mot väggen, så att den bakre ytan av huvudboken var tätt mot väggen, regnvatten som kör ner muren skulle fastna mellan väggen och den bakre ytan av huvudboken. Detta skulle orsaka röta. För att undvika detta måste du lämna ett litet utrymme (1/2 “- 3/4”), så att vatten kan fortsätta att köra till marken.

Det enklaste sättet att göra detta är att installera brickorna på träskruvar mellan huvudboken och väggen. Dessa brickor bör varmförzinkad (HDG), som inte rostar. Använd aluminiumbrickor om din vägg är aluminium ytterväggar. Galvaniserad plåt röra aluminium orsakar korrosion. Dessa brickor kommer att lämna ett tillräckligt utrymme. Dessutom, om din spåranslutning är inte platt men har olika ytan nivåer (avfasade ytterväggar, aluminium ytterväggar, bältros, etc.), fler eller färre brickor kan installeras på de översta skruvarna än på de lägre, för att kompensera och orsaka huvudboken till installeras sann vertikal.

När du har gängade de träskruvar i liggaren, installerat rätt antal brickor på varje skruv och sprutade täta i hålen, lyft boken på plats, peka på skruvarna i väggen, och med ett uttag eller skiftnyckel, dra åt skruvarna. Se till att skruvarna bita fast i väggen, speciellt den sista 2 “. Du är nu redo att installera de två kant reglar och hitta din pir hål.

Tips: Använd en kombination kvadrat och markera en vinkelrät linje över varje regel så att du kan placera alla dina naglar i en rak linje.