ceder singel sidospår

The Cost of Cedar Shingle Siding

Välja Cedar Shingle Siding

Ceder singel sidospår skiljer sig från cederträ skaka sidospår som används i hemmet renoveringar och nya byggprojekt. Snittet av standard ceder singel sidospår är inte så tjock som snittet av en ceder skaka sidospår. Det är en form av trä sidospår som används i dyrare typer av nya hem konstruktioner eller i renoverings prognoser för att återställa en befintlig cederträ singel ensidig hem.

Ceder singel sidospår kan köras på priserna på $ 8,00 per 1 tum x 6 tum avsnitt och uppåt, beroende på vilken typ av konstruktion eller byggnads användning. Ceder singel sidospår är ofta i dyrare nya hem konstruktion för hus som kostar $ 500.000 eller mer. Användningen av detta material ger ett distinkt utseende i vissa samhällen som skiljer sig från hem bygga med vinyl.

Valet att använda ceder singel sidospår i renoveringsprojekt eller nya hem konstruktion bör baseras på estetik som du vill uppnå och det övergripande utseendet på hemmet. Ceder singel sidospår ger ett bra alternativ till de tjockare shake stil bältros.