betong och cement reparation och omsorg

Betong är en extremt stark, slitstarkt material tillverkat av cement och aggregat. Betong är porös, oavsett om de används som ett golv i garage, veranda eller uteplats, uppfart eller promenader.

Ofta veranda eller uteplats golv kommer att ha en extra slät yta, men det kommer fortfarande att absorbera fläckar lätt. Det kan förseglas eller målas. Betonggolv förseglas för att förhindra färgning, eftersom utan att klistras de absorberar fläckar lätt. Golvet måste torka och härda efter det läggs innan den kan tätas, med den tid som krävs varierar med väder, temperatur, byggnadsförhållanden, etc. Golven måste vara ren, och eventuellt kvarvarande alkali i betongen måste neutraliseras före tätning. Kontakta en bra färghandel eller cement återförsäljare för fullständiga instruktioner och material att använda,. Målning betong varierar beroende på dess användning. Latexgolvfärger reagerar med gummidäck i garage, liksom med cykeldäck, gräsklippare däck, etc. Resultatet peeling. Alkaliemajer golv emalj är mer fukt, och normalt gammal upp bättre under dessa förhållanden. Men de är mer hala i vått tillstånd. Om det finns fukt stiger underifrån golvytan, kan det också orsaka emaljgolvfärg att skala.

För att rengöra, våt med rent vatten. Tillämpa en varm lösning av 2 till 2 1/2 ounces tvättsoda eller halv ounce TSP (tri-natriumfosfat) per liter vatten. TSP kan hittas i färg, hårdvara och hem center butiker.

Rostfläckar: Gör en pasta av en del natriumcitrat kristaller till 6 delar vatten och tillräckligt ling eller fullerjord att göra en pasta. Sprid pastan på rostfläckar och låt torka. Skrapa av. Rost ska tas bort. Upprepa vid behov.