anpassade sten spis idéer och tips

En anpassad sten spis kan vara ett bra komplement till ditt hem och det finns många stilar för att passa dina dekorativa behov. Tänk på nedanstående idéerna om du funderar på att bygga och anpassa den öppna spisen i ditt hem.

Mät upp

Mäta storleken på den öppna spisen noggrant för att se till att du beställer en rätt storlek produkt. Eldstaden och över manteln bör se i proportion till det utrymme du har till förfogande.

Välj din Material

Anpassade sten eldstäder finns i naturliga och gjutna sten. Kalksten, marmor, eller sandsten används traditionellt och är extremt hållbara. Dessutom, de är mycket vackra men kan dyrare.

Den billigare men inte mindre tilltalande alternativ är en gjuten sten spis. Kasta sten är ett aggregat av stenbitar gjutna i en flexibel form. Det är billigare än natursten och lättare att forma.

Välj en design som passar ditt hem

Överväga detta noggrant som det är svårt att installera och bekostnad av anpassade sten eldstäder gör dem svåra att renovera. Äldre fastigheter skulle gynnas av en traditionell stil, medan moderna hus skulle göra bättre med slankare renare linjer. Du kan hitta ytterligare mönster och alternativ på din lokala järnaffär.