ändra spolen på ett ogräs eater

Ändra en spole av ogräs eater såglinjen tar några korta steg, när maskinen är frånkopplad eller hade tändstiftet urtaget (för gasdrivna ogräs endast eaters) – detta är ett viktigt första steg för säkerhet. Har din ersättare linje och din bruksanvisning i närheten,. Börja längst upp, skruv från toppen av höljet en gång luta enheten så att ogräs eater botten är vänd uppåt. Detta kommer att ge enkel tillgång till spolen, som ska tas bort och området städas en gång toppen avlägsnas,. Spol, Avrinning cirka 25 fot av ersättnings linje som skall placeras på spolen. Placera ena änden av linjen i centrumhålet på ogräs eater spolen och spolen linjen runt spolen tätt och så jämnt som möjligt. När all lina är lindad runt spolen, lämna ca 5 inches sticker ut när spolen sätts tillbaka i ogräs eater. Denna linje kommer att matas genom slutet och bildar skärytan,. Efterbehandling; När spolen är tillbaka på, byt ut locket täcker linjen och se till att den ände av skärlinjen matas genom ordentligt. Anslut sedan maskinen i eller sätta tändstiftet tillbaka i och komma tillbaka till trimning.