vanliga misstag att undvika när växande citrongräs

Om du funderar på att plantera citrongräs i din trädgård, växthus eller trädgård kommer du inte bli besviken med resultatet och dess många användningsområden. Citrongräs är en typ av gräs och är hemma i Asien. Citrongräs är vanligtvis kallas västindiskt citrongräs. Citrongräs är ibland svårt att hitta. När du hittar det och plantera det, finns det några vanliga misstag att undvika. Att undvika dessa misstag kan du dra full nytta av citrongräs,. Plantering Lemongrass på rätt plats, en av de vanligaste misstagen när man väljer citrongräs planterar det på fel plats. Denna anläggning kräver fullt solljus eller det kommer inte att överleva. Citrongräs kommer från ett tropiskt klimat och det trivs bäst under solen med täta imma och regelbunden vattning. Lemongrass kräver också god dränering så detta måste beaktas vid plantering,. När du har rätt plats för citrongräs, minns hur lång den kommer att växa, ibland till sex fot eller mer beroende på vilken typ. Därför växt det bakom andra prydnadsväxter eller perenner som är kortare,. Inköp hälsosam Lemongrass, Ett annat vanligt misstag att undvika är när du köper citrongräs. Du kan hitta citrongräs finns på vissa asiatiska marknader eller online och på specialträdgårdsbutiker. Men när du väljer citrongräs är det viktigt att komma ihåg att köpa stjälkar som är tjock och blek eller ljusgrön färg. Bladen av citrongräs bör lindas tätt för att undvika curling och uttorkning. Inköp citrongräs i rätt skick gör det möjligt att växa till sin fulla potential,. Förstå hur man Utnyttja Lemongrass, Citrongräs har så många använder det är bäst att forskning dem innan du planterar. Inte utnyttjar citrongräs är en annan vanligt misstag som görs. Du kan använda citrongräs att laga mat med. Den används ofta i thailändsk mat recept samt vietnamesiska och andra asiatiska rätter. Olika delar av växten används för olika typer av matlagning så se till att följa vad receptet kräver,. Citrongräs är populär för dess läkande och naturliga hälsorelaterade användningsområden. Den har en stark antiviral och antiseptiska egenskaper. Det finns böcker och källor på nätet där du kan lära dig de bästa sätten att använda citrongräs i en helande sätt. På samma sätt är den aromatiska fördelen med citrongräs. Arom terapeuter använder citrongräs som en eterisk olja. Det är ofta blandas med andra eteriska oljor för att skapa rätt doft för enskilda helande syften. Det tar speciell kunskap att använda citrongräs som en eterisk olja källa, men det kan göras,. Det finns också kosmetiska och parfym använder för citrongräs som också ta särskild kunskap. Det används ganska mycket i denna arena så det är värt att undersöka,. Vart du plantera citrongräs eller hur du väljer att använda den, att vara medveten om sina många ändamål hjälper dig att avgöra hur man bäst kan införliva den i ditt liv. Kanske kommer du även välja att helt enkelt njuta av dess doft nära din altandörr.