välja rätt skruvar för en sammansatt däck

färg~~POS=TRUNC

omgrupperingar

Vid utformningen av din utomhus bostadsyta med underhållsfria material, måste du också överväga vilka skruvar sammansatta däck material fungerar bäst med. Det finns två viktiga faktorer för att brottas med när man använder komposit PRYDNAD material och hårdvara du väljer gör en stor skillnad för snyggare utseende.

Kompositmaterial finns i en mängd olika färger. Fästen som matchas med ett visst varumärke kommer att erbjuda färgade skruvar sammansatta däck styrelser dölja att ge en jämn snyggare utseende. Generellt är # 10 skruvar används vid 2 1/2-tums till 2 3/4 tum längder. För det mesta bara skruvskallen är färgad. Denna matchning alternativet är tillgängligt på både pläterade och rostfria skruvar stål.

Ett särskilt problem med komposit PRYDNAD är omgrupperingar. Det är då flingor och uppbyggnad ske omkring skruvhuvudet när den drivs in, vilket orsakar en svampliknande bula att synas på däck ytan,. Speciellt tillverkade skruvar sammansatta tillverkare däck rekommenderar kommer att eliminera omgrupperingar. Dessa fästen är utformade på ett visst sätt för att undvika detta problem är gemensamma för alla märken av komposit trall. Om vanliga skruvar används omfattande reparationslackering på ytan av däckmaterial kommer att krävas, vilket skapar extra arbete för dig och en undermålig yta,. Välj skruvar som gjorts speciellt för komposit däck material och njuta av smidigaste, mest attraktiva finish på din utomhus bostadsyta .