välja en snöskyffel vs snöslunga

Bestämma om en Snowblower är rätt för dig

Om du bor på en plats som upplever tung snö på vintern, kommer du förmodligen spendera lite tid utanför med en snöskyffel. I många fall är en kvalitet snöskyffel är tillräcklig för att rensa alla snön ur din gräsmatta och uppfart. Men om du har ett stort område att täcka, eller om snöfall är särskilt tung, en snöslunga kan bidra till att spara tid och rensa ut stora delar av snö. Dessutom är en snöslunga mycket lättare att använda och kräver inte samma energi och styrka som en enklare spade.

För att avgöra om en snöslunga kommer att vara en rimlig kostnad, forskning den genomsnittliga årliga snöfall i ditt område. Rådgör med grannar eller andra lokalbefolkningen att se vad deras snöröjning behov varje vinter. Om du räknar med flera fot av snö i ett begränsat område, eller måttlig till tung snö i ett stort utrymme, kan en snöslunga hamna kostar dig mer än det är värt. Var dock medveten om att det finns en mängd olika fabrikat av snöslungor för olika snö nivåer och storlekskrav.

En snöskyffel är till hjälp för att rensa ut snön i små eller obekväma platser, även om du också använda en snöslunga för att röja snö från större områden. De flesta människor tycker att en snöskyffel är ett användbart verktyg, oavsett om de har också en snöslunga.