välja bröllop inbjudningar

Amy Hicks älskar att dela sin passion för bröllop med sina läsare, där hon skriver om allt från “brudbuketter och blomsterarrangemang,” “Bröllop mottagning menyer,” och “den bästa bröllop placeringsarrangemang.

Att välja bröllop inbjudningar är en av de mest skrämmande uppgifter i att planera ett bröllop. Det finns så många färger, mönster, papper, etc. att välja mellan som plockar en kan vara en verklig utmaning. Det kan hjälpa att notera att traditionella bröllopsinbjudningarna är vita eller benvita, så en formell bröllop bör nog ha traditionell inbjudan. Emellertid är en annan bra strategi att välja inbjudningar som är stil och färg Klänningar. Eller om du har ett tema bröllop, kan inbjudningar återspegla det temat. Det finns massor av alternativ där ute, och du kan se inbjudan prover på nätet efter färg, stil, tema, och papperstyp. Ta en titt på alla alternativ och sedan välja en som är rätt för dig. Detta beslut är verkligt personlig och dina inbjudningar bör spegla formalitet av ditt bröllop, din personliga stil och temat för ditt bröllop, eftersom de flesta gästböcker matchar dina inbjudningar.

Vem skickar dem?

Traditionellt formella inbjudningar utfärdas av brudens föräldrar. Ibland båda föräldrarna infordra eller paret utfärdar sina egna inbjudningar. Äldre, etablerade par som betalar för sina egna bröllop kommer ofta väljer att utfärda sina egna inbjudningar, medan yngre par kommer att välja sina föräldrar att göra detta för dem. Det finns många regler för formuleringen och format av inbjudningar, och hålla sig till dessa regler kan göra saker lite mindre stressande. Men som med alla beslut, är detta ditt bröllop, så använder ord som betyder mest för dig.

Den specifika formatet för inbjudningar kräver typen centreras på sidan både vertikalt och horisontellt, och interpunktion och aktivering är att följa standardregler. Titlar är de enda förkortningar tillåtna. Vissa par kan välja att inte använda titlar, särskilt om utfärdandet av inbjudningar för en informell bröllop. Andra regler är som följer

Om en uppsättning av föräldrar utfärdar inbjudningar, bör följande format användas

Mr och Mrs David Robert Breton, Begär äran av din närvaro på förbindelsen av deras dotter, Lisa Catherine, att; Mr. Jonathan Douglas Hoight, på lördag, den artonde september, klockan elva, Higher Ground kyrka, två hundra tjugo tre East Center Street, Lexington, Virginia

Om frånskilda föräldrar utfärdar inbjudningar tillsammans, bör de läsa “Mödrar namn / och / faderns namn” och följande information bör vara i samma format som de andra typer av inbjudningar.

Om båda brudens föräldrar och brudgummens föräldrar utfärdar inbjudningar, bör de använda följande format

Mr och Mrs David Robert Breton och, Mr. och Mrs John Edward Hoffman, Begär äran av din närvaro vid bröllopet av deras barn, Lisa Catherine Breton och; Mr. Jonathan Douglas Hoight, på lördag, den artonde september, klockan elva, Higher Ground kyrka, två hundra tjugo tre East Center Street, Lexington, Virginia

Om paret väljer att utfärda sina egna inbjudningar, bör de ser ut på följande

Lisa Catherine Breton och, Jonathan Douglas Hoight, Begär äran av din närvaro, vid deras äktenskap, På lördag, den artonde september, Klockan elva, Higher Ground kyrka, två hundra tjugo tre East Center Street, Lexington, Virginia

När man skickar?

Inbjudningar ska skickas fyra till sex månader innan bröllopet så att gästerna gott om tid att ordna sina scheman. Om bröllopet är små och informella med bara nära vänner och släktingar, kan inbjudningar skickas så få som tio dagar före ceremonin. En enkel, informell inbjudan skulle läsa

Kära Ryan och Jackie, Lisa och Jonathan är att vara gift tyst i deras hus på lördag den 18 september kl 11:00. Vi hoppas att du kommer att kunna delta och kommer också att stanna för middag. Vi ser fram emot att dela denna lycksalig tillfälle med dig,. Kärlek; Cathy

Att få ett svar

De flesta par vilja veta i förväg som kommer att delta i deras bröllop. Att skicka ut matcha svarskort med dina inbjudningar är ett bra sätt att ta reda på vem som kommer att vara där, och se till att dina närmaste vänner får dina inbjudningar. Dessutom kommer du att kunna ge din matleverantör en slutlig styrka – som kommer att spara pengar. Matcha svarskort ska ha en tryckt returadress som är densamma som på inbjudan. Detta undviker förvirring. Om du har råd att, förskotts portot för dina svarskort. Ett matcha svarskort ska vara enkelt och rakt på sak, till exempel

accepterar, beklagar, “Datum för bröllop”

Efter dessa regler kommer att minska mängden av beslut som du måste göra, men känn dig fri att skriva mer personliga meddelanden. Om du skickar ut dina egna inbjudningar, kan dina gäster uppskattar inbjudningar skrivs i din egen röst. Om dina föräldrar eller din fästmö föräldrar skickar ut inbjudningar, får mer traditionell formulering vara den bästa vägen. Hursomhelst du går, ha kul välja mellan de tusentals alternativ.