stuga stil trädgård fäktning

Den vita staketet

Den Palisade Fence

Smidesjärn staket

Den Panelled Fence

Trellis Fence

Den Interlocking Fence

När vi tänker på en stuga är det oftast en återspegling av den gamla engelska stuga med dess pittoreska trädgårdar och sin unika stil trädgård fäktning. Stängsel är ofta ganska låg, så att det finns en fri utsikt över huset från gatan och vice versa. Den hade också att visa upp vackert anlagd trädgård och symmetrin av stugan.

Den vita staketet fjädrar omedelbart att tänka på när vi tänker på en stuga stil trädgård fäktning. Vanligtvis en låg säkring är planterade precis på insidan av stängslet. Den är bara hålls tillräckligt kort för staketet för att vara synlig från båda sidor. Grinden är också samma höjd som staket eller det ibland har en ingång genomgång med en ranka på den (som kallas en axel). De senare staket har lämnats omålade och naturlig. Många av staket har också fått en mer modern look med en inverterad övre delen i motsats till endast de vassa spetsar.

Gjort i sitt specifika styling och använda trä kan palissaden stängsel väl användas som en annorlunda syn på stugan trädgårdsstaketet. Detta kan avslutas med en vacker grind. Virket palissad, på grund av spaltgolv paneler, ger också en unobstructive tanke på huset och trädgården som tidigare nämnts med staketet. Det är också ger mer säkerhet än den kortare staketet, på grund av dess höjd.

Smidesjärn staket är en annan stil av stängsel som används ganska ofta. Detta kommer med vackra metall utsmyckning. Grindarna, särskilt, har vackra stavjärn utsmyckning som kan vara så fantasifull eller lika tydligt som du vill tit vara. Dessa används vanligen vid sockenstuga.

Den panel staket är en nära spalt staket med en grind. Vad skiljer den från andra stuga stil stängsel är att den kan användas för en stuga samt ett större hus och trädgård. Med mindre stuga staket porten kan förses med ett lejon hövdade knocker som kommer att höras från stugan om någon skulle vilja komma in.

En stark spaljé staket är också väl lämpad för stuga stil stängsel. Detta skapar återigen den öppenhet som vanligen följer din stuga stil hus. Detta kan ibland lämnas öppen eller kan den användas för att tillåta rankor att klättra upp och fylla stängslet. Detta bäst lämpade materialet för denna typ av stängsel är trä. Den spaljé Tanken är också att låta luft genom också.

Smidesjärn förregling staket är en annan stil staket som vanligtvis kompletterar en stuga mycket väl. Detta staket kommer med en härlig berså grind också. Detta stängsel kräver inte insatserna. Du kan dock använda insatser eller permanenta stålstänger om du vill ha en starkare stängsel.