som omfattar över linoleum kakel

förståelse Underlayment

Saker att tänka på när täcker över Linoleum Tile

Vad du kan lägga över befintliga Linoleum

Det är möjligt att täcka din linoleum kakel utan att ta bort den gamla linoleum. Beroende på vad du planerar att lägga över den gamla linoleum du kanske eller kanske inte behöver lägga ner vad som kallas en “underlag” över den gamla linoleum. Inte bara är det möjligt att täcka linoleum kakel utan att ta bort den gamla kakel, är det ofta att föredra, särskilt i äldre hus där linoleum kan innehålla asbest.

Underlaget är inte ett undergolv, även om vissa gör-det-självaren har ofta förväxla det för det. Det kan vara allt från spånskivor, masonit, OSB (Oriented Strand Board), eller plywood. Underlaget är nivån i-mellan undergolvet, som är den strukturella golvnivån, och den faktiska golvmaterial, som kan vara mattor, kakel eller trä. Det är viktigt att välja rätt typ av underlag för den typ av golv du planerar att installera. Olika golv, såsom kakel och trä, behöver en annan underlags än mattan eller linoleum.

Även underlaget är tunn, med den tid du lägger din nya linoleum, kakel eller trägolv kan du faktiskt höja nivån på golvet så mycket som 3/4 tum till 1 tum. Detta kommer inte att fråga om du inte har köksmaskiner, lagringsbehållare eller andra föremål som kan påverkas genom att höja golvnivån.