skära tapphål i kompositbänkar

Tips 1: Få noggranna mätningar

Tips 2: Tänk på Färgat klistermärken

Tips 3: Få Borrning Korrekt

Tips 4: Ytterligare Care

Komposit sänkor är en modern, hållbar, glamorös och lätt att underhålla tillägg till något kök. De håller länge, finns i en mängd olika färger och kan stå eller väl motstå gemensamma tryck som töjer och skära effektivt. Installation av en sammansatt sjunka kräver skär kranhål som ofta anses av många, som inte har tidigare erfarenhet av olika hem byggprojekt, att vara en uppgift som yrkesskicklighet eller assistans måste sökas.

Emellertid, skärning kranhål i komposit sänkor är inte nödvändigtvis en tid eller ansträngning krävande uppgift och använder tipsen förklaras nedan kan bli en måttligt lätt jobb.

För din diskbänk som passar i ditt kök exklusivt och lägga det högsta möjliga estetik till atmosfären, är det viktigt att ta noggranna mätningar före installation eller skärning. Innan vi går ner till installation, beräkna området under bänkskivan och säkerställa att området är tillräckligt för sink att passa in. Specifikationerna för dessa mätningar kommer att fastställa den exakta plats som du bör skära för installation av kranen. Också mäta ut de exakta specifikationerna för överlappningen avstånd från ditt sammansatt sjunka tillsammans med den andra inre raden.

För att se till att du skär hål rätt, anser de färgade klistermärken placeras på diskbänken som är i huvudsak användbar för att bestämma den exakta positionen för kranen. Centrum eller kärna punkt av klistermärken är där snittet för kranen bör göras med användning av en stansaren samt en hammare. När du använder stans centrum kommer mekaniskt skära ut. Det är dock viktigt att man tydligt markera positionen för kranen och även använda maskeringstejp för att täcka upp detta område.

Se till att du bara borra hål mot den inre linjen och inte kliva ut ur det annars detta kommer att påverka montering av din diskbänk. Också försäkra att det inte finns några lösa trådar som finns i din komposit diskhon eller annars lite tid på banan, kan problem med vattenläckage eller dysfunktionella rörsystem uppstår. En lämpligt förslag är användningen av stora borrkronor på tapphålet för att öka gapet för kranarna och föra den till den önskvärda dimension.

När installationen är klar och hålen har skurits, är det uppenbarligen skadligt för lång livslängd handfat att du tar väl hand om det. Några, lätt att följa förslag är att säkerställa att sink är ren och helt torr efter användning utan stillastående vatten (vilket kan göras genom att skölja diskbänken med en handduk) och rengöring diskbänken noggrant varje dag med en blandning av diskmedel och vatten. Självklart, även försöka att inte tappa några vassa eller tunga föremål på din sammansatt sjunka, försök att undvika att skära på sin yta och även försöka att inte låta högkoncentrerade produkter stanna kvar i den.