skära en metall ytterdörr

Steg 1 – Ta bort luckan från ramen

Steg 2 – Brace Dörr med Plywood

Steg 3 – Klipp till storlek

Steg 4 – Fil Metal

Steg 5 – Sätt tillbaka gummilister

Steg 6 – Sätt tillbaka dörren

Steg 7 – Clean Up

Dina skäl för att skära metall ytterdörr kan vara resultatet av många olika saker. Ett vanligt ett uppstår när du har installerat ett nytt golv i ett hem och plötsligt dörren är alltför lång och skrapar över golvet när den rör sig. Men oavsett varför du behöver göra detta, kan du behöva en tydlig guide för att hjälpa dig att få en dörr till den storlek du behöver. Oroa dig inte, vi är här för dig.

Börja med att förbereda en ren, stabil yta att lägga din dörr på så att du kan börja arbeta. För extra skydd, kan du också sprida en droppe duk över bordet innan du lägger in dörren. När du är klar korrekt, gå vidare och dra ut gångjärnen och pop dörren utanför ramen.

Kläm två bitar av plywood till endera sidan av dörren innan skär hjälper till att hålla själva dörren från att slitas sönder.

Du kan klippa upp i dörren för att göra det kortare, men då måste du flytta gångjärnen för att flytta dörren upp på karmen. Så, i allmänhet, är det bästa sättet att skära dörren för att passa ditt utrymme är att arbeta med botten först. Med hjälp av en tabell såg med en fin klinga är en metod för att få din utanför metalldörr klippa till rätt storlek. Om du inte har ett bord såg praktiskt, kan du även använda en cirkelsåg, men om du gör, kan du behöva ta hjälp av en vän att manövrera den och hålla den stadigt.

När dörren har skurits, måste du släta botten av metalldörren med en fil. Efter metallen skärs, kan det vara skarp, så använd arbetshandskar och vara försiktig. Se också till att bära skyddsglasögon som metallsplitter skulle kunna komma i dina ögon när arkivering. När du har lämnat dörren, kör en metall slippapper över den för att ytterligare jämna ut ytan.

Förutsatt att du har skära ned på dörren, kommer du har tagit bort gummilister. Köp en ny bit av gummilister på din lokala hem förbättring centrum, och anslut den till den nyligen skära ned på dörren. De flesta gummilister har en klibbig yta som lätt fastnar på botten av en metalldörr. Om du vill få lite mer delaktiga, kan du köpa en dörr sko snarare än gummilister. Skon passar på botten och kommer att bidra till att hålla dörren räfflade och isolerad.

Slutligen, kan du sätta din dörr på plats. Åter gångjärnen och fäst den fullständigt med snäva skruvar. Testa dörren ut för att se den glider perfekt över golvet nu.

Städa upp ditt utrymme och ta bort eventuella kvarvarande rester av metall, kasta dem i papperskorgen.