skapa en hemmagjord båt säte

En hemmagjord båt kan konstrueras utan alltför mycket erfarenhet. För att bygga en båt rätt design, material och verktyg måste väljas, och när båten har monterats det måste ha vissa möbler som oundvikligen kommer att innehålla en båt säte. En båt säte kan vara ett enkelt projekt med en enkel design som kommer att lägga komfort till båten.

material

En hemmagjord båt kan göras från glasfiber, aluminium, stål eller trä. Det finns även kit som kan köpas från fackhandeln för att bygga en båt. Båt säten är i allmänhet konstruerade med användning av behandlad plywood, eftersom detta är en billig och lätt material att arbeta med. Däremot kan båt säten också byggas med någon annan trä eller till och med formgjuten plast och glasfiber.

Design och konstruktion

Välj en design som matchar kompetens byggare och den planerade inre hemlagad båten. Klipp ut delar av sätet från den identifierade material och sedan säkra dem på plats med starka skruvar. När sätet har byggts det måste avslutade med vadderad skum plattor eller annat stötdämpande material för att lägga till en viss lättnad för den färdiga båten sätet.