skapa en accent väggen för ditt rum

Att välja en vägg

Måla

konstverk

Skapa en accent väggen för ditt rum är så enkelt som att avgöra vilken vägg och få lite kreativ.

Eftersom rum är ofta centrerade runt sängen, är det vettigt att använda väggen bakom sängen för din accent. Om du väljer en annan vägg, vara försiktig så att du inte konkurrera med sängens design och hålla din design subtil.

Använda färg är det enklaste och billigaste sättet att slå upp en accent väggen. Måla resten av rummet i neutrala färger och använd en ljus färg på väggen du vill sticka ut. Om överkast har ett mönster, försök att välja en av dess färger som färgen för accent väggen. Du hittar detta fungerar speciellt bra om du måla väggen bakom sängen.

Ett annat enkelt sätt att göra en vägg pop är att lägga till en samling av konstverk eller fotografier. Fotokollage ger visuellt intresse utan att vara överväldigande. Hängde bitar av konstverk, särskilt i sekvenser av tre eller fyra, ger en rytm i rummet och kommer omedelbart dra din gäst öga till konsten. Om din accent väggen ligger bakom dina gäster säng, kan skapa en stor sänggavel vara ett utmärkt sätt att lägga till funktionella konstverk.