rengöring klädsel faqs

Dammet lägger sig på stoppade möbler precis som på hårda ytor, och bör tas bort regelbundet, ungefär en gång i månaden, beroende på miljö och användning, med dammsugare bilagor – möbelmunstycket och fogmunstycke. En borste tar bort lite damm om du inte har ett vakuum, men kommer också att sprida damm runt. Dock bör ned fyllda kuddar som inte är fodrade med ned säker tickande borstas, som vakuum kan dra ut nedåt. Minska fet smuts i luften med hjälp av spiskåpan vid matlagning, ren ugn filter minska jord i luften.

Arm och nackstöd täcker av matchande eller harmonisering tyg skydda dessa områden mot tidig uppbyggnad av smuts från hud och hår. På sommaren, om folk kommer att sitta på möbler i shorts, täck med tvätt kast, lakan, eller stora bitar av frotté för att skydda från kroppen jord.

(Obs: Kommersiella klädsel schampo gör ett bra jobb och är lätta att använda Om du vill kan du använda följande hemlagad beredningen..), Kombinera 1/4 kopp flytande diskmedel eller tvättmedel och en kopp varmt vatten, med. en hand mixer, piska tills torr skumform (löddret kommer att se ut vispgrädde) .; Test klädsel i en osynlig område genom att applicera torra skum med en trasa eller mjuk borste och lätt skur,. Låt torka,. Om ser området samma men renare, hela bit klädsel kan rengöras på detta sätt,. Shampoo endast ett litet område i taget och använd en spatel eller gummiskrapa för att lyfta bort smutsiga skum,. Upprepa vid behov, torka sedan med en ren trasa doppad i rent vatten och vridits nästan torr,. torka helt.

Tips: Håll klädsel så torrt som möjligt medan schamponering för att förhindra skador. För snabbtorkande, öppna fönster eller slå på en elektrisk fläkt, en avfuktare, eller en luftkonditioneringen i samma rum

Mest stoppade möbler som säljs idag har en etikett eller tagg berättar hur det ska rengöras enligt beskrivningen under “städstreckkodsetiketter.” Följ dessa instruktioner för bästa resultat!