listen installations misstag

Att göra en Mis-Cut

Inte slipa kanter

Måla väggen

Inte Fastställande lederna

Processen med listen installationen är enkel jämfört med några av de andra jobb som du kan ha att göra någon gång. Men det finns fortfarande ett visst utrymme för misstag. Här är några listen installations misstag som du vill undvika.

En av de viktigaste aspekterna av att installera listen är att se till att du skär listen till korrekt dimension. Du måste passa listen in i ett område storleken på väggen. Därför måste man få en korrekt dimension på väggen och sedan transportera denna dimension till listen själv. Många människor kommer att glömma den exakta dimensionen och markera listen olämpligt. När detta händer, kan du sluta med en bit av listen som är för kort för att passa i öppningen.

När du har installerat det, kan du se en lucka mellan den och den andra listen. Om snittet var alldeles för kort, kommer du troligen att behöva gå och köpa en annan bit av listen som kan bli mycket dyrt. Därför kommer du vill vara säker på att du mäter två gånger och klippa en gång när det handlar om listen installation.

När du gör ett snitt på en bit av listen, kommer du vill vara säker på att kanterna är helt slät. Listen har att möta upp med en annan bit av listen i hörnet eller i mitten av väggen. Därför kommer du troligen vill slipa kanterna av listen efter att du gör ett snitt. Många människor kommer helt enkelt att göra snittet och sedan försöka hålla upp den på väggen. Då de inte kan räkna ut varför de två kanterna inte kommer att gå ihop smidigt. helt enkelt använda några sandpapper att slipa ner kanterna på listen innan du sätter upp på väggen. Detta kan göra en stor skillnad i hur arbetet ser ut när du är klar.

Ett annat vanligt misstag som många gör misstag måla väggen eller taket när man försöker måla listen. Många människor kommer att installera listen och sedan försöka måla eller färga det. Även om du kan göra detta, är det oftast mycket lättare att måla eller färga listen medan den är på marken. Att försöka måla något som är upp ovanför huvudet, kan vara svårt. Det faktum att det ligger an mot väggen och taket gör det också svårare. Överväga att göra din målning eller färgning innan du installerar listen. Detta kan spara en hel del trassel totalt.

Där en bit av listen möter en annan, måste du försöka täcka skarven. Många människor lämnar detta ogjort och det ser väldigt oprofessionellt. Täcker skarven med något kitt eller annan typ av fogmassa och måla sedan över skarven. Detta kommer att ge det en mycket snyggare utseende.