krubba eller bassinet: vad som är bäst för ditt barn?

bärbarhet

Komfort och Swaddling

Estetik

Lagringsutrymme

Mångsidighet

storleksbegränsningar

Säkerhetsfrågor

space Överväganden

Om du väntar en ny bebis i ditt hem, och om du försöker att välja mellan att använda en krubba eller en bassinet, kan valet vara en utmanande för dig om du är första gången förälder. Detta val kan vara särskilt svårt om du är på en begränsad budget och måste välja mellan billigare babykorg eller dyrare krubba. Det finns klara fördelar och nackdelar med en krubba och en babykorg.

En bassinet är mycket mer portabel än en krubba. Om du inte har en plantskola eller separat rum för ditt barn att sova i, gör en bassinet bärbarhet det ett bra val. Eftersom det har hjul, kan du flytta den till någon lämplig plats i ditt hem, på sängkanten, i en hall, är den, i vardagsrummet, etc. En annan portabilitet faktor av bassinet att den sovande korgpartiet är löstagbar, vilket gör att du flytta ditt barn till ett annat rum eller använda korgen för ditt barn att sova i.

För ett nyfött barn, är en babykorg ett bra val eftersom det gör det möjligt för barnet att känna sig lindad och säker, en känsla som är viktigt för nya barn. Bassinets kan vaggas, en tillgång som du kan hitta för att komma till hands när du vill lugna en kinkig bebis.

En RYNKAD, Lacy bassinet är bedårande och tilltalande att titta på för både mödrar och besökare som kan beundra den nya babyn.

De flesta bassinets har ett lagringsutrymme som är perfekt för att lagra baby objekt.

Vissa bassinets omvandlas till ett skötbord som mödrar hitta ofta att vara bekvämt när de behöver en plan yta för att ändra deras barns blöjor.

Eftersom barn växer snabbt, kommer en bassinet endast kunna användas för de första sex till åtta månader av ditt barns liv, beroende på sin storlek. Detta innebär att när barnet växer ur bassinet måste du köpa en krubba, i alla fall.

En babykorg kan vara en farligare plats för ditt barn på grund av bassinet är lägre sidor och instabilitet Därför bör du undvika att använda en bassinet när barnet börjar bli mer aktiva och kunde tippa korg. Dessutom, eftersom barnet växer blir det mer sannolikt för honom att falla ut ur liggdelen med de nedre sidorna.

En krubba, på grund av sin större storlek, kommer att ta upp mer utrymme i ditt hem, en viktig faktor för mamman som bor i ett mindre hem. Detta också kräver ofta föräldrarna som sover i ett mindre sovrum att behålla barnet och spjälsäng i ett rum på avstånd från sin egen. Detta är ibland svårt för föräldrar som vill att barnet närmare dem. I detta fall, med användning av en babykorg, som är mindre än en vagga, gör det möjligt för föräldrar att hålla barnet med dem i deras sovrum.