krom egna dörrknoppar

Steg 1 Starta Fire

Steg 2 Testa Heat

Steg 3 Line Pot

Steg 4 Smält din Aluminium

Steg 5 Doppa dörrknopp

I denna dag och ålder, har förkromning blir tillgängliga för olika bitar av teknik och möbler, inklusive krom dörrhandtag. Detta förkromning skapar bilden av något som högteknologiska och / eller mycket professionellt. Tyvärr de bitar som kommer i detta förkromning är oftast dyra. Den post som kan vanligast med förkromning är ett dörrhandtag. I den här artikeln ska vi täcka hur man krom din egen dörr knopp på en budget.

För att starta din eld du vill stapla din tidning på botten och din kartong ovanpå det. Om ditt kort ombord är en låda, du vill stapla din ved inne i den. Om inte, stapla veden ovanpå det. Att ha papper kartong och trä staplade som detta gör att du kan skapa en varm brand mycket snabbt och upprätthålla den värme, som kommer att vara en nödvändig del av detta projekt.

När elden har fått varmt nog att du kan känna värmen kommer ut, vill du testa den. Du testa för att se om det är lämplig temperatur genom att kontrollera både termostat och med hjälp av dina tång. Termometern ska läsa 500 grader Fahrenheit. Sätt dina tång inne i elden under en minut. När du drar ut dem bör de vara glödande. Detta kommer att återspegla den mängd värme som du kommer att behöva för projektet.

Ta aluminiumfolie från dina verktyg och linje din kruka med det. Du vill vara säker på att aluminium linjer potten och är packat ner inne i den. Detta kommer prefekt spill, som kan släcka din eld och snabbt avsluta projekt.

När elden har nått rätt temperatur och du har din pott packad med aluminiumfolie, använd din tång och placera krukan i elden med aluminiumfolie i det. Titta och väntar på aluminiumfolien smälter in i en flytande metall. När aluminiumfolie har blivit en vätska du är redo att gå vidare till nästa steg.

Om din metall har blivit en vätska du är redo att doppa dörrhandtaget i den. Använd din tång för att plocka upp din dörrhandtaget och placera den i den smälta aluminium. Var noga med att släppa den med tång, men plocka tillbaka upp. Tappa den momentant kommer att göra det möjligt att ha en fullständig jämnt lager. När du har gjort detta, dra din dörr knopp ur den smälta aluminium och låt den svalna. Du har nu en kromad dörrhandtag.