konvertera din krypgrunden till en hel källare

krypgrunden Omvandling

Kostnadseffektiv

Krypgrunden Konstruktion ??

Krypgrunden Omvandlingsvärde ??

En krypgrunden är utrymmet under huset som ger tillgång till VVS, el och värmesystem i hemmet. Höjden på den krypgrunden kan sträcka sig från bara en-fot utrymme till 4-fötter. Vissa kryp dela likheter med källare, men de är i allmänhet på en smuts golv med lite isolering.

?? Det är omöjligt att ha en krypgrunden som ett extra vardagsrum. Många människor använder dem för lagring, men det är mest för friluftsutrustning som inte kommer att påverkas av fukt och exponering för utomhustemperaturen.

?? Ett krypgrunden omvandling är handlingen att omvandla området till ett mer användbart utrymme. Beroende på dina behov, kan du konvertera din krypgrunden till många olika typer av rum. De kan innehålla en grundläggande källare, ett kontor, sovrum, hemmagym, verkstad, eller garage.

Ett sådant projekt kräver större ombyggnad, eftersom du kommer att behöva gräva ut utrymme för att göra det tillräckligt stor för att gå igenom. Konvertera en krypgrunden är allt mer populärt för människor som inte har råd att köpa ett nytt hem eller inte vill flytta.

?? När man tittar in i en crawlspace konvertering, kommer du att se att det är ett kostnadseffektivt alternativ till fysiskt lägga till ditt hem. Det är inte bara en kostnadseffektiv åtgärd, men det kommer också att höja värdet på ditt hem i händelse av att du väljer att sälja det.

Crawlspace omvandlingar är långa byggprojekt. De kan ta en månad eller mer för att fylla i och innebära en ganska intensiv användning av tung utrustning, eftersom marken under ditt hem måste grävas.

Det innebär att ditt hem kommer att läggas på domkrafter, eller förmodligen flyttas om du befinner dig i en prefabricerad hem. Nya fundament och grundmurar kommer då vara konstruerad med betong.

Eftersom grunden hälls kommer det också att finnas arbete på dränering, landskapsarkitektur, och slutligen ersätter hem på fundamentet. Som hem närmar avslutad kommer grävmaskiner sedan återfyllning området. ??

Även då omvandlingen är inte fullständig. När det tunga arbetet är klart, finns det på insidan arbetet med att ställa de VVS-och värmesystem till en mer permanent installation. De långsiktiga fördelarna med en krypgrunden omvandling är den totala avkastningen i värde och ökad vardagsrum. ??

När du gör beslutet att konvertera krypgrunden till en mer beboelig område, gör du en investering. Du kommer att tillbringa en hel del pengar i omvandlingen, men du verkligen att investera för framtiden.