hålrum isolering vs kontinuerlig isolering

Syftet med Isolering

uppgradering Isolering

Vad är Cavity Isolering

kontinuerlig Isolering

När man överväger isolering du vill tillämpa på väggarna inne i ditt hem måste du överväga antingen hålrum isolering eller kontinuerlig isolering. För att avgöra vilket som fungerar bäst måste du noggrant jämföra de olika typer av isolering används.

Om hem isolering är föråldrad eller inte är upp till noll, kan du vara ett slöseri med pengar i uppvärmningskostnader. Eftersom kostnaderna vinterbränsle bli dyrare varje år, kommer de kostnadsbesparingar från din investering ökar utan att misslyckas.

Isolering är en mycket viktig byggmaterial som bör tillämpas på alla hus. Hela poängen med isolering är att minimera mängden värme som försvinner byggnaden. Detta har blivit allt viktigare under de senaste åren på grund av den ständigt ökande uppvärmningskostnader som gör det svårare för många husägare att hålla sig inom sin budget.

Det finns också vissa typer av isolering, vilka är utformade för att förhindra att ljudet från att fly ett rum. Denna typ av isolering är normalt används i inspelningsstudior även om de kan också användas i vissa hem.

De flesta moderna bostäder är redan väl isolerade medan äldre hus kan ha sämre isolering som kommer att behöva uppgraderas för att förhindra alltför mycket energi slösas bort. Isolering kan uppgraderas ganska lätt även om det är en tidskrävande projekt.

Cavity isolering är förmodligen den vanligaste typen av isolering som installeras i moderna hem i dag. De flesta bostäder byggs med hjälp av hålrumsväggar. Dessa ytterväggar är gjorda av två lager av tegel som sedan kan fyllas med ett isolerande material för att förhindra värmeförluster.

Håligheten isoleringen installeras mellan väggreglar vilket innebär att det finns luckor i isoleringen. Även om dessa luckor är fyllda med trä eller metall, de inte har samma termiska egenskaper som isolering. Det har länge hävdats att skalmur isolering är ineffektiv och att det skulle kunna vara en mycket mer effektiv lösning på problemet.

Det finns dock vissa fördelar med att använda hålrum isolering. För det första kommer du inte förlora något utrymme i rummet eftersom hålrummet är det enda som är fylld av isoleringen. Du kommer också att ha en mycket större urval av isoleringsmaterial. Lös fyllning, glasfiber och styv skumisolering är lämpliga för användning i hålrum isolerande projekt.

Kontinuerlig isolering normalt möjliggörs med hjälp av styva skum isoleringsmaterial. Dessa material kan fästas till antingen insidan eller utsidan av ytterväggarna som har fördelen av att vara ett kontinuerligt ark av isolering snarare än att behöva ha avbrott för dubbar eller andra väggbeslag.

Kontinuerlig isolering är också mycket lättare att installera än hålrum isolering eftersom du inte behöver oroa sig för att skära isoleringen för att passa in mellan väggarna. Istället materialet kan skäras så att den passar tätt ihop och fixeras sedan direkt på väggen. Väggen kan sedan vara klar att använda tekniken i ditt val och ingen kommer att veta att din vägg har isolerats.