fullständig mordgåta middag kit

Murder Mystery Kit

Innehållet i Kit

Skript vs Unscripted Kits

Companion Satser och andra tillbehör

Priser till Modellerna eller spelare

Komplett mord mystery middag kit är perfekt för en familj supé, en natt ut med vänner eller någon annan middag tillfälle som kräver god underhållning. Om du planerar att vara värd ett mysterium middag, det finns inget bättre än att få en komplett uppsättning som kan underhålla och roa middagsgäster. De finns i boxas uppsättning eller nedladdningsbara i PDF-format.

Kitet innehåller en story om en mord incident som händer före middagen eller under middagen. Berättelsen innehåller ett visst antal tecken som deltagare spelar roll. Det finns en gräns för hur många deltagare, men satsen har berättelser som är anpassade för olika antal personer. Nyckeln till att skapa en god murder mystery middag händelse är att ha deltagare klä upp i upprörande kostymer och få dem spela sin roll mycket väl. Kompletta kit bör ha intressanta repliker och underhållande tomter för att göra gästen väl underhållen.

Innehållet i varje kit varierar, men här är några av de vanliga innehåll du kan förvänta

De flesta mystery middag kit har berättelser som är oskriven. Även manus kit ger god kvalitet underhållning för människor som inte vet hur de ska agera väl kan unscripted kit öppna kreativitet deltagare. Så länge de kan spela sin roll väl tillräckligt och förstå deras persona på djupet, med en oskriven aktivitet ger bättre roligare än att ha manus sådana.

För att göra inställningen mer trovärdigt, förbereda andra tillbehör såsom kostymer, dekorationer som går med temat, ljudeffekter och make-up. Det kan kosta extra för att ge alla dessa, men det gör mordplatsen mycket mer realistiskt och roligt. Några fysiska kit ger några av de tillbehör, men resten måste köpas separat. Köpa några sheriff emblem, låtsaspengar, dräkter och andra nödvändiga tillbehör. Kläderna, smink, tema dekorationer och ljudeffekter kan åstadkommas genom andra deltagare så länge de är villiga att göra det. Ljudeffekterna är viktiga eftersom de gör rollspel aktivitet mer intensiv (t.ex. skott, skriker, skräck musik, etc).

Som värd för evenemanget, se till att dela ut certifikat eller priser för vinnarna. Priserna kan vara något värt av värde till gästerna. Utmärkelserna kan variera, men anser dessa