farorna med trädgårdsarbete med hydroponics

El och vatten

vatten~~POS=TRUNC

Användning av icke-livsmedels Grade Plastics

Salmonella

patogener

skadedjur

strömavbrott

Har rätt kunskap

Även hydroponics presentera en trädgårdsmästare med möjlighet till mycket bättre växters tillväxt, det finns faror med det. Här tar vi en titt på några av de risker som är förknippade med denna typ av trädgårdsarbete teknik.

El och vatten är farliga om de kombineras, och hydroponics trädgårdsarbete ofta använder både i omedelbar närhet. Det är viktigt att du är medveten vid alla tider på var din makt leder är i förhållande till vattnet. Detta är särskilt viktigt om du har system som flyttar belysningen för att simulera en naturlig dag. Det är lika viktigt att du är mycket försiktig när du utför elektrisk underhåll styrkan hos en elektrisk stöt intensifieras genom våt hud.

Du bör kontrollera om vattenläckor i systemet åtminstone en gång i veckan. Det är möjligt för en läcka att skapa stora problem för din fastighet om de inte upptäcks och fasta tidigt.

Inrätta en hydroponiska trädgård kan vara relativt dyra. Vikten av att använda livsmedelsklassade plast är ofta underskattas. Använder icke livsmedelskvalitet plast som en ekonomi åtgärd kan förorena din livsmedelsgrödor, eftersom farliga kemikalier kan läcka ut ur plasten.

Även om vatten kan cirkulera i vissa hydroponics system, är huvuddelen av det statiska. Salmonella växer mycket snabbt i stillastående vatten och är inte alltid lätt att upptäcka. Problemet blir intensifierades när du använder kemikalier för att bli av mikroorganismer i stillastående trädgården vatten.

Den höga fukthalten i luften omkring hydroponically odlade växter uppmuntrar formar och andra växtpatogener att växa och sprida sig snabbt. Detta kan undvikas i stor utsträckning genom att betala vederbörlig hänsyn till ventilation, särskilt när växterna är i blomma eller frukt och är mer sårbara.

Precis som patogener uppmuntras av den fuktiga atmosfären, så är växtskadegörare som spinnkvalster. Spinnkvalster är minimal, föder prolifically och dränera saven från bladen. Sorgmyggor kan göra enorma skador på rotsystem. Trips dränera även sav från blad och skrapa på ytan av dem. Du måste vara medveten om skadeinsekter och använda specifika insekticider mot dem snarare än ett brett band insektsmedel.

Som näringsämnen utbudet i en hydroponiska trädgård drivs av elektricitet, skulle ett avbrott vara mycket skadligt för trädgården. Om ett strömavbrott inträffar, och stannar under en avsevärd tidsperiod, kan plantorna med dö ut om ett kompletterande system av nutrition inte är anordnad för den i tid. Det blir nödvändigt att ha sådana alternativa leveranser on-the-redo, vilket ökar kostnaderna för att inrätta en sådan trädgård.

Hydroponiska teknik är spännande, men det finns flera faror i att inrätta en hydroponiska trädgård utan rätt kunskap. Eftersom el är inblandade, kan problemen bli förvärras. Om du planerar att ha en hydroponically drivna trädgårds, måste du göra en hel del forskning först.