djup diskbänk VVS förberedelse

Steg 1 – Inköp Kit

Steg 2 – Undersöka Kit

Steg 3 – Montering av Kit

Det är mycket modern i modern design för att ha en djup diskbänk, såsom en butler diskbänk, eller gammaldags diskbänk. Dessa utformade bitar är ofta mycket stora, mycket större än diskbänkar i det förflutna, och de är mer benägna att vara svårt att lägga till VVS till, eftersom de kan ta upp mer än 10 inches av utrymme under bänkskivan. En djup diskbänk är ofta en konstruktion inslag i nya bostäder, så det finns inte mycket samtal för någon att installera sina egna, och du kan bli mer bekväm med en rörmokare passar din diskbänk. Men om du känner dig säker och har vissa grundläggande hem förbättring färdigheter, att följa några enkla riktlinjer kan hjälpa dig att få din djupa diskbänk VVS klar för installation.

De flesta hem förbättring eller järnaffärer kommer att ha ett avsnitt speciellt tillägnad VVS kit. Dessa paket kommer att innehålla allt du behöver för att installera en djup diskbänk, inklusive anslutningsförband, bultar, brickor och andra delar. Du kanske tycker att det är svårt att avgöra vilket av de satser är det bäst att gå till, men att mäta vänster under vasken när det har monterats kan bidra till att begränsa antalet kandidater utrymme. Medan du är i järnaffären, köpa ett par extra brickor och bultar för din kit. Dessa är inte mycket kostsamt, och du kommer att vara glad att du hade reservdelar.

När du tar ditt köp hem, bör du sprida dina pjäser på bordet eller arbetsbänken, och undersöka hur de alla hänger ihop. Du bör ha en silkorgen på toppen, som kommer att fästa till din diskbänk. Det bör finnas 2 olika typer av brickan under denna, som då kommer att anslutas till det vertikala röret. Dessa delar är sammanfogade med ett kopplingsstycke och bult. Den vertikala röret kommer då att passa in i en L-formad anslutning gemensamt, och det horisontella röret kommer fram ur detta. Den sista röret kan sedan monteras på din avloppsvatten utloppsrör via en annan förbindelse och bult kombination.

När du har bekantat dig med arbetet i satsen, stänga av vattentillförseln, och prova det under diskbänken. Du bör sätta alla bitar tillsammans utanför diskbänken skåp, en process som kallas torr montering. Detta gör att du kan se hur mycket utrymme du har under diskbänken, och om du kommer att behöva såga av några delar. När dina pjäser passar, tillämpa silen till toppen av ditt avlopp, med hjälp av skiftnyckel för att dra åt kopplingen skruven. Placera 2 brickor under silen, och passa röret. Du kommer förmodligen att behöva använda en tång för att vrida skruven innan du drar åt med nyckeln i slutet. Placera alla bitar tillsammans i den ordning som tidigare beskrivits, och använda nyckel för att dra åt alla beslag. Använd ett vattentätt täta över fogarna, och låt torka.