dekorera med arkitektoniska konsoler

Steg 1 – I köket

Steg 2 – Dekorera ditt vardagsrum

Steg 3 – Dekorera ditt sovrum

Steg 4 – Konst Hall

Steg 5 – Dekorera ditt bibliotek

Arkitektoniska konsoler kan antingen vara dekorativa eller strukturella beroende på varför du vill sätta en i ditt hem. Konsoler lägga en touch av klass till alla hem när de används för att dekorera. Här är hur du kan använda arkitektoniska konsoler till

Konsoler kan användas i köket verkar vara stödjande konsoler under köksbänken. Se till att få en färg som matchar din disk så att den kan smälta in.

Större corbels kan monteras på väggarna som ska användas som hängande hyllor. Se till att om du använder konsoler som en stödjande stycke, som är kan faktiskt hålla upp vad du sätter på toppen av din hängande hylla.

Mycket större corbels kan användas som står natten plats på båda sidor av sängen. Här kan du placera en liten lampa eller kanske telefonen.

Corbels placeras vanligen på archway hörn för att mjuka upp skarpa kanter hos en hallar ram. Få eller måla en Corbel som har samma färg som dörröppningen arch så att den kan smälta in och kommer inte att stå ut.

Mindre konsoler kan användas som bokstöd i biblioteket. Var kreativ och få en mängd olika färger använda dem för att hålla dina böcker upp på hyllor.