dekorera din mantel med en spegel

Dekorera en Mantle

Användningen av en spegel

En mantel är mittpunkten i varje vardagsrummet, och att ha en spegel ovanpå det skapar en illusion av en expansiv utrymme. Även om det finns en faux eldstad eller ingen alls, drar en mantel fortfarande uppmärksamhet gäster och familjemedlemmar. Ett rum med en mantel som saknar en spegel verkar ofullständig, tvådimensionell, medan en med en spegel gör rummet expandera. Dess reflekterande förmåga ger hela rummet tillsammans i spegeln, gömmer väggen bakom det i processen. Dekorera din mantel med en spegel erbjuder både en praktisk och en elegant alternativ till en bild, hängande eller mantel bit.

Huruvida manteln innehåller en riktig öppen spis, vedspis, gasspis eller är helt enkelt dekorativt, skapar det en varm plats som är perfekt för att dekorera. Hela väggen bredvid vilken manteln sitter lämpar sig till utformningen av en bekväm härd. Bokhyllor på vardera sidan om manteln rama mittpunkten i rummet, medan dekorera manteln i sig är öppen för många möjligheter. Väggen ovanför manteln verkar bara när de lämnas odekorerade. Av denna anledning kallar det för en bild, väv eller någon annan hängande eller spegel för att fylla i utrymmet. Ofta en klocka är placerad i centrum av manteln. Förutom att dekorera väggen, den smarta placeringen av tavelramar, stolpars eller andra portabla objekt på vardera änden av manteln tillför till designen.

En spegel ger inte bara en spegel för reflektion. Förmodligen, dess viktigaste funktion, åtminstone ovanpå en mantel-är att skapa en illusion av en expansiv rum. De flesta människor är bekanta med en illusion av oändlig reflektion när två speglar är placerade mitt emot varandra. Oavsett bilden visas i ett reflekteras i den andra och tillbaka igen och så vidare i oändlighet. En spegel ovanpå manteln inte skapa denna effekt, men det återspeglar rummet som en helhet och ge intryck av att det är mycket större än det egentligen är. En spegel på en mantel kan ta en liten vardagsrummet och gör det verkar dubbel storlek. Med rätt belysning och en mjuk atmosfär, speciellt när du bränner en brand skenet av lamporna och flimmer av lågorna dansar i spegeln och reflekteras i hela rummet.

Ett annat knep är att placera spegeln så det lutar lite mot golvet. En något lutande spegel plockar upp ljus från bordslampor, och under julen, när trädet är strålande ljus och dekorationer och elden kommer, fångar manteln spegeln allt och returnerar det. Det skapar en magisk atmosfär.

Det finns många sätt att dekorera en mantel, från hängande en bild eller väv till att fylla utrymmet med en dekorativ klocka. En spegel, men ger bra fyllmedel för det tomma utrymmet på väggen och öppnar upp rummet oerhört. Dess reflekterande förmåga kan göra ett litet rum verkar mycket större och skapa en mysig, väl upplyst atmosfär även när ljuset är svagt.