clawfoot badkar design tips

Grunderna i Clawfoot badkar Designs

skapa Piedestaler

Använda Träpanel

Målning Clawfoot Badkar

När omkonstruktion eller remodeling ett badrum, är en clawfoot badkar allvarligt rekommenderas. En clawfoot badkar är en sällsynt, historisk stil badkar som har använts i hundratals år. Clawfoot badkar är trendigt progressiva, de upprätta exotiska överklagande i badrummet, men bör en clawfoot badkar användas i olika stilar för att göra en djupare effekt.

Det finns 4 stora kategorier av clawfoot badkar, som är den klassiska badkar, dubbel slutade badkar, dubbel toffel badkar och enkel toffeln clawfoot badkar. Den klassiska designen är vanligare bland äldre clawfoot badkar. Dessa baljor har en fyrkantig kant längs kranen och foten området, tillsammans med ett avlångt huvud-resten.

Tvåsocklad clawfoot badkar har en avlång avslutning vid båda sidor av badkar. VVS-anslutningar finns i centrum. Toffel badkar är i huvudsak en variant av den klassiska stilen, där det avlånga nackstöd är mer expansiv och ger mer stöd till axeln. Dubbel slipper clawfoot badkar har något höjde ändar tillsammans med centralt belägna VVS-anslutningar.

Nya clawfoot badkar har en valfri piedestal. Sockeln verkar som en plattform på vilken badkaret höjs. Det betonar storheten i clawfoot badkaret i skyltfönster kvalitet. Badkar med piedestaler fungerar ofta som den mest markerade delen av badrummet, skapar rustik atmosfär.

Plattformen kan lätt konstrueras från trä. Det är inte dyrt, eftersom trä avsett för badrumsinredning och vattentät träslag är lätt tillgängliga. Basen av sockeln är säkrad av fyllmaterial, såsom murbruk eller cement.

De som vill skapa en fastigheterna stil kan installera ljusa plattor med guld- eller silver kanter längs sockeln. Medan den övre, trä del av den bifogade sockeln verkar vara en fortsättning på badkaret, den underliggande murbruk gjorda plattform och de omgivande plattorna skapar en kompletterande, high-end intryck.

Använd dekorativa träpanel för att skapa viktorianska atmosfär i badrummet. Panelen är lätt att installera med hjälp av kåda. Det kräver minimalt träbearbetning färdigheter. Panelen kan användas i en blandad form, varvid panelerna längs den övre kanten av badkaret eller i närheten av fälgen används i mörkare nyanser.

Kompletterar tapet nyanser kan användas på badrum väggar. Använd utskrifter som har släta, neutrala nyanser så att briljans av träpanel clawfoot badkar stryks ytterligare. Försköna panel yta med stick pärlor och dekorativa glas.

Använd en förändrad strategi och måla bara fötterna i badkaret för att skapa kontrast och estetiskt tilltalande. Ytan på badkaret kan vara minimalt färgas eller klappade med neutral glans att kamouflera sin åldrande.

Fötterna kan målas exotiska nyanser, såsom ljust silver eller guld. Dessa nyanser gör fötterna i en kraftigare, metalliskt utseende som kontrasterar den överliggande träytan. Andra nyanser att överväga att inkludera rödbrunt, rosa, eller till och med strukturerade färger.