behandlar downspout dränering

Titta på din omgivning

Förlänga dina rör

Hålla rent

Bibehålla Pipes

När sommaren kommer och de tunga dagar av regn är på oss, kommer du att vara mycket tacksamma för dräneringssystem downspout som du har. Oddsen är du inte ens vet att du har ett system downspout dränering. Om du går ut till gården och titta på sidan av ditt hus, kommer du att se stora rör som löper längs sidan av huset sträcker sig från taket hängrännor och ner till marken. Downspout är röret som öppnar upp och bort från huset, så att vattnet rinna bort från huset för att förhindra vattenskador.

En downspout kommer att arbeta med varje hus, förutsatt att du gör några justeringar det. Om du upptäcker att du är i ett mycket kuperat område, kanske du märker att vatten och avlopp tenderar att samla runt pipen och själva huset. Detta kommer att orsaka allvarliga problem eftersom vatten kommer så småningom arbeta sig in dina basenheter och så kommer det att börja skada själva huset. Den enkla lösningen att fastställa detta problem är att förlänga din downspout ut och bort från huset.

Detta är en överraskande enkel, men mycket tidskrävande projekt att utföra. Du kommer att behöva se till att dräneringen sker tillräckligt långt borta från ditt hus så att den inte orsakar någon skada på grund. Det första steget kommer att vara att gräva ett antal diken för att lägga underjordiska ledningar för att hjälpa till att bära dränering ett säkert avstånd från hemmet. När du går tillbaka och säkra alla dina rör och sedan tillbaka fylla dikena med jord, kommer problemet att lösas. Du kommer att kunna fästa din downspout till detta system och taket avrinning kommer inte längre att vara ett problem för dig.

En av de bästa sätten för problem uppstå är att inte rensa ut dina hängrännor och din downspout. Det är alltid bäst att ta hand om dem på samma gång. Vara säker på att du rensar ut allt skräp som samlats inuti röret. Om du inte gör det kommer vatten samlas i röret och orsaka röret att rosta. Då du kommer att ha att göra med att få ett helt nytt rör för att ersätta den gamla. Du kan köpa filter som placeras över öppningarna i rännorna som håller alla stora skräp från att komma in i rören. Om du råkar komma över en blockering, kan du ta en rörmokare orm och använda den för att rensa ut rören. Vara säker på att du får dem så rena som möjligt, kommer detta att förhindra ytterligare problem.

Nu när du har en idé om hur man installerar ett dräneringssystem downspout, gör det till en vana att stanna upp på upprätthållandet av rören och din rännor. Ta dig tid att kontrollera och vara säker på att allt flyter fritt och att saker och ting fungerar och är i gott skick.