ändra toalett färg med färg

Steg 1 – Rengör Toalett

Steg 2 – Ta bort toaletten

Steg 3 – Tillsätt färg

Steg 4 – Återställ Toalett

Om din gamla toalett inte passar med ditt nya badrum tapeter, kan du ändra på toaletten färg genom att helt enkelt applicera en annan lager färg. De flesta färger kommer inte att fungera på en toalett, kommer de helt enkelt tvätta bort när den används. Det finns dock vissa typer av färg som du kan använda som gör att du kan ändra färg helt. Om du är angelägna om att göra detta, bör du försöka hitta en färg som är vattenavvisande. Du kan även använda färger för att bli av med oattraktiva vatten och rostfläckar, helt enkelt genom att applicera färgen över toppen av fläckarna.

Om du håller på att fixa en gammal toalett, bör du först se till att du rengör den noggrant innan du börjar göra något annat på den. Stänga av vattentillförseln till toaletten med hjälp av matarledningen, som är bakom skålen, och spola sedan toaletten flera gånger för att bli av med vattnet i tanken och pannan. Du kan sedan rengöra toaletten noggrant med toalettborsten, och slog till med en maträtt svamp. Kasta svampen bort efter användning. Så snart toaletten är ren, kan man börja ändra toaletten färg.

Sedan tar toaletten ut ur badrummet. Du kan göra detta genom att lossa bultarna på vardera sidan av toalettskålen och avlägsna vattentilloppsslangen. Lyft toaletten upp, och sedan ta bort den till en lämplig plats, företrädesvis med massor av tidningen som fastställts. Du bör också ta bort toalettsitsen samtidigt genom att vrida det. Placera alla skruvar och toalettsitsen på en säker plats, eftersom du kommer att behöva byta ut dem senare.

Du kan använda 2 olika typer av färg. Den vanligaste färgen att använda på en toalett är epoxifärg. Detta är vanligtvis vattenbeständigt, och kan användas för att måla duschar och liknande badrumsmöbler. Den enda nackdelen med epoxifärg är att det lätt kan skadas, och när denna skada händer det riskerar att skala. Ett annat alternativ är att använda en hög glans oljefärg. Applicera din valda färgen med en pensel, och sedan låt torka. Om du kan, placera toalett i ett mycket varmt rum, med massor av solljus (ett växthus är perfekt för detta), och låt stå i 48 timmar. Kontrollera färgen är torr innan du fortsätter.

När du är klar att måla på toaletten, kan du sedan byta ut den i badrummet. Bult det ner till de gamla bultarna och fäst toalettsitsen. Sedan tillbaka matarledningen så att den fyller skålen och tanken med vatten. Upprepa så ofta som behövs.