ändra lås själv eller anlita ett proffs?

Ändra Lock själv

När man ska ringa en professionell

Om du befinner dig i en situation där du måste byta lås, kan följande process gör upplevelsen snabbt och enkelt antingen genom att fylla i arbetet själv eller har någon göra det åt dig.

Undersök spärren på dörren för att avgöra vilket märke av lås det är. Köpa samma låset från en lokal järnaffär. Mät baksidan uppsättning av dörren genom att mäta från dörren spärren till mitten av dörrhandtaget. Med en skruvmejsel, skruva loss dörrlås skruvarna. Ta bort de två främre och bakre dörrlås bitar från dörren. Skruva loss skruvarna från dörrkanten. Ta bort den sista delen av dörrlåset. Placera den nya lås i dörren. Fäst låset till kanten av dörren med skruvarna. Sätt de två främre och bakre bitarna i dörren. Säkra delarna med skruvarna.

Problem med dörren eller låset bör vara orsaken till att ringa en professionell att göra ersättare. En äldre fastighet med ursprungliga låsmekanismer kan leda till svårigheter att finna en matchande lås. Oavsett orsak kan vara, om du väljer att kontakta en professionell låssmed vara säker på att personen är från en ansedd, pålitlig och säker verksamhet.